Coaching Den Haag

 • Altijd een coach in de buurt
 • Gratis oriënteren op coaching
 • Kortingstarief voor particulieren
 • Een-op-een begeleiding voor iedereen die zich wil heroriënteren op werk, functie of studie.

  Professionele begeleiding voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan bij een andere organisatie.

  Individuele coaching voor elke manager die meer invloed wil kunnen uitoefenen in zijn of haar functie.

  Kies jouw begeleider in Den Haag

  Onze coaches in Den Haag zijn gedreven professionals met een eigen geluid. Je leest meer over hun achtergrond, specialisatie en aanpak in hun uitgebreide profiel. Of je plant direct een gratis oriëntatiegesprek en ontdekt zo zelf wat coaching voor jou kan betekenen.

  Paulien - senior coach
  John - senior coach
  Rob - senior coach

  Informatie over coaching

  Hieronder kun je lezen wat coaching is en met welke vragen je bij onze coaches in Den Haag terecht kunt.

  Wat is coaching?

  Wanneer je iets wil veranderen in je werk- of privéleven en daarbij wel wat hulp kunt gebruiken, dan ben je bij Bartels Coaches aan het juiste adres. Als specialist in een-op-een coaching ondersteunen we sinds 2005 de persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties. 

  Coaching is bij ons een persoonlijk ontwikkelingsproces waarmee je duurzame veranderingen kunt realiseren. In dit proces nemen jij en jouw coach beiden verantwoordelijkheid. Je ontwikkelt nieuwe inzichten door te reflecteren op onderwerpen die je bezighouden. En je leert nieuw verworven kennis te integreren in jouw leven en toe te passen op concrete situaties. Hierdoor bereik je makkelijker jouw doelen en houd je de regie over je eigen werk- en privéleven.

  Wil je zelf ervaren wat coaching voor jou kan betekenen? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches in Den Haag.  

  Wanneer schakel je een coach in?

  Coaching kan je helpen bij uiteenlopende vragen en onderwerpen. Je kunt een coach inschakelen als je iets wil veranderen. In je werk, hoe je in je vel zit, hoe je omgaat met emoties, hoe je communiceert en grenzen stelt of bijvoorbeeld keuzes maakt. Je hoeft echt geen groot issue of probleem te hebben. Wel is het van belang dat je bereid bent in beweging te komen, want je gaat bij coaching zelf ook heel concreet aan de slag met de doelen die je formuleert.

  Een goede aanleiding om een coach op te zoeken kan zijn wanneer het (even) niet lekker loopt in je werk. Of wanneer je stress ervaart of je je juist verveelt. Soms gaan mensen naar een coach wanneer zij zich willen ontwikkelen in hun functie en meer leiderschap willen tonen. Je kunt ook een coach bezoeken wanneer je moeite hebt met kiezen. Dit soort onderwerpen komen regelmatig aan bod in de verschillende soorten coaching die we aanbieden. 

  Onze coaching in Den Haag is geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen. 

  Met welke vragen kun je terecht?

  Onze begeleiders komen regelmatig dit soort vragen tegen in hun gesprekken met cliënten:

  • Hoe krijg ik de samenwerking in mijn team weer op de rit?
  • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?
  • Wat voor een leider wil ik zijn?
  • Wat zijn mijn talenten en passies?
  • Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven?
  • Wat voor studie zal ik kiezen?
  • Mijn collega’s irriteren zich aan mijn gedrag, hoe komt dat?
  • Mijn stijl van communiceren is te direct, hoe kan ik dat  veranderen?
  • Ik durf geen nee te zeggen tegen mijn collega’s, wat nu?
  • Ik zoek een nieuwe baan, hoe vind ik die?
  • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?


  Staat jouw vraag er niet tussen? Informeer gerust of coaching kan helpen bij het onderwerp dat jou op dit moment bezighoudt.

  Bel ons op 010 411 70 84

  Dit is hoe we werken

  Of het nu gaat om loopbaancoaching, outplacement, leiderschap coaching, stress en burnout coaching, lifecoaching of online coaching, al onze trajecten doorlopen een vast stappenplan. 

  Kennismaken

  We geloven dat een goede klik met een coach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons gratis kennismaken met onze coaches. In dit vrijblijvende oriëntatiegesprek leer je jouw coach kennen en verken je samen jouw vraag. Ook bespreek je wat je uit jouw traject wil halen en welke doelen je wil bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

  Doelen realiseren

  Tijdens de coaching werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk- en privéleven. Jouw coach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

  Resultaten borgen

  In het laatste gesprek bespreek je met jouw coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is, kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek met jouw werkgever en onze coach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

  Tarieven

  Wij vinden het belangrijk dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Daarom hanteren wij een speciaal kortingstarief voor particulieren en zelfstandigen zonder personeel (zzp). Dit tarief is van toepassing wanneer je de coaching zelf financiert. Betaalt jouw werkgever de coaching, dan geldt altijd het zakelijke tarief.   

  Particulier
  125,-
  • Coachgesprek van 60 minuten
  • Inclusief BTW
  • Gratis oriënteren op coaching
  Zzp
  125,-
  • Coachgesprek van 60 minuten
  • Exclusief BTW
  • Gratis oriënteren op coaching
  Zakelijk
  155,-
  • Coachgesprek van 60 minuten
  • Exclusief BTW
  • Gratis oriënteren op coaching

  Een coachgesprek duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is ook mogelijk om gesprekken van 120 minuten in te plannen. Een gemiddeld coachtraject bestaat bij ons uit circa 6-10 gesprekken en duurt doorgaans 2 tot 6 maanden. De duur is uiteraard afhankelijk van jouw specifieke vraag.

  Vergoedingen 

  Vergoeding particulieren

  Ontwikkelbudget

  (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Dit heet vaak een ontwikkelbudget. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan bijvoorbeeld coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw ontwikkeling en employability.

  Ontwikkeladvies Nederland Leert Door

  De subsidieregeling Nederland Leert Door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Voor een actueel overzicht van de mogelijkheden check je de website van de Rijksoverheid

  Vergoeding zzp

  Belastingaftrek

  Voor zelfstandig ondernemers zonder personeel geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

  Veelgestelde vragen

   
  Hoe ziet een coachtraject er uit?

  Coaching is maatwerk, onze trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. In overleg met jouw coach stel je een traject samen dat aansluit op jouw vragen en doelen. Je doorloopt bij ons meestal wel een drietal stappen:

  1. Kennismaken

  Je kunt bij ons vrijblijvend kennismaken met een beschikbare coach in Den Haag. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

  2. Doelen realiseren

  Tijdens jouw coachtraject werk je aan jouw doelen en competenties door middel van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten.  Onze coaches luisteren, sparren, adviseren en sturen bij waar nodig. Onze begeleiding richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag.

  3. Resultaten borgen

  In het laatste gesprek bekijk je met je coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat.

   
  Hoe kies ik de juiste coach in Den Haag?

  We geloven dat een goede klik met een coach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 411 70 84. We helpen je graag verder.

   
  Waar kan ik afspreken met mijn coach in Den Haag?

  Jouw coach (en alle anderen trouwens ook) is werkzaam in het Coachhuis Den Haag.

  Adres
  Raamweg 4
  2596 HL. Den Haag

   
  Hoe lang duurt een gesprek?

  Een gesprek duurt gemiddeld 60 minuten tot 90 minuten. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 120 minuten in te plannen.

   
  Hoe lang duurt een coachtraject?

  Een gemiddeld coachtraject bestaat bij ons uit circa 6-10 coachgesprekken en duurt 2 tot 6 maanden. De duur is uiteraard afhankelijk van jouw specifieke vraag.

   
  Ik wil graag coaching aanvragen voor een medewerker, kan dit bij Bartels Coaches?

  Dat is zeker mogelijk. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 411 70 84. We helpen je graag verder.

  Vind een coach bij je in de buurt

  Onze coaches zijn werkzaam in Utrecht, Rotterdam, Den Haag en circa 20 andere grote steden in Nederland.

  Zoek op coaching

  We bieden naast loopbaancoaching, outplacement en leiderschap coaching nog drie andere soorten coaching. Ontdek welke coaching het beste bij je past.

  Een-op-een coaching voor iedereen die last heeft van ongezonde spanning of wil herstellen van een burnout.

  Individuele begeleiding voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en makkelijker keuzes wil maken.

  Individuele begeleiding vanuit huis, kantoor of hotelkamer voor iedereen die weinig tijd heeft of in het buitenland woont.

  Loading...