Coach Den Haag

Wil jij je carrière naar een hoger niveau tillen en/of  je persoonlijke functioneren op de werkvloer verbeteren? Zoek je meer balans in je leven? Of wil je leren hoe je meer regie kunt voeren en invloed kunt uitoefenen op jouw team. Bij Bartels Coaches helpen we je graag verder. Zodat je daadwerkelijk stappen kunt zetten in werk en leven en met meer vertrouwen aan jouw carrière kunt werken.

 
Welke coaching past bij jou?

Coaching is bij ons een persoonlijk proces waarin je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je echt wenst.

Bij loopbaancoaching breng je samen met één van onze ervaren coaches stap voor stap je persoonlijkheid en jouw functioneren in kaart. In de coaching ontwikkel je jouw talenten, vergroot je jouw zelfvertrouwen en werk je aan een inspirerend toekomstperspectief waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt.

Ben je (noodgedwongen) op zoek naar een nieuwe baan? Dan biedt outplacement coaching mogelijk uitkomst. Bij deze vorm van coaching gaan we nog een stap verder en begeleiden we je richting een nieuwe baan die werkelijk bij je past.

Wil je jezelf beter leren kennen in het contact met anderen en meer invloed kunnen uitoefenen? Kies dan voor coaching op het ontwikkelen van jouw leiderschap.

 
Altijd een gratis oriëntatiegesprek!

Welke coaching het beste bij je past is dus afhankelijk van jouw vraag. Zoek je een slimme route naar persoonlijke en professionele ontwikkeling?  Maak dan direct een afspraak met een beschikbare coach in Den Haag voor een gratis oriëntatiegesprek.

0
Locaties in Nederland
0
Jaar in ontwikkeling
0
Gemiddelde klantwaardering

Missie

We ondersteunen de ontwikkeling van medewerkers en teams middels coaching. 

Dit doen we door klantvragen zorgvuldig te matchen met coaches die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Op die manier garanderen we onze klanten de slimste route naar ontwikkeling! 

 

Team Den Haag

 • John

  Senior Coach

 • Rob

  Senior Coach

 • Paulien

  Senior Coach

 • Pim

  Senior Coach

Coach Breda Dordrecht coaching Utrecht

John

Senior Coach

Coach Rotterdam Utrecht Eindhoven Loopbaancoach Loopbaancoaching

Rob

Senior Coach

Coaching & Coach den haag Zoetermeer

Paulien

Senior Coach

loopbaancoaching Pim

Pim

Senior Coach

Waarom een coach van Bartels Coaches?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Altijd een coach bij jou in de buurt
 • Gedreven professionals met een eigen geluid
 • No-nonsense begeleiding
 • Maatwerk coachtrajecten
 • Heldere communicatie en service

Gratis oriënteren

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze.

Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Hierdoor hopen wij je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het vinden van de juiste coach. Zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

In 3 stappen maak je hiernaast heel eenvoudig een afspraak met een  beschikbare coach Den Haag.

 1. Kies jouw voorkeurslocatie
 2. Kies voor een gratis oriëntatiegesprek
 3. Kijk in de agenda van jouw coach en plan eenvoudig een oriënterend gesprek
 

Wil je liever geholpen worden bij het vinden van de juiste coach Den Haag?

We staan graag voor je klaar!  Telefoon: 010 411 70 84

Locatie Coach Den Haag

coaching Den haag

Bezoekadres
Raamweg 4 – 2596 HL Den Haag

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00 – 20.00 uur.

Bereikbaarheid
Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen voor het kantoor.

Contact
Email: info@bartelscoaches.nl

Agenda

Soorten coaching

Loopbaan

Talenten en drijfveren in kaart brengen? Een Inspirerende visie ontwikkelen op jezelf en werk?

Loopbaancoaching is jouw route naar ontwikkeling.

Outplacement

Zoek je een nieuwe uitdaging die echt bij je past en kun je wel een goede steun in de rug gebruiken?

Outplacement is jouw snelste route naar een nieuwe baan..

Leiderschap

Wil je jezelf beter leren kennen in het contact met anderen en meer invloed kunnen uitoefenen?

Leiderschapsontwikkeling is voor jou de aangewezen weg.

Informatie over coaching

Coaching is een persoonlijk proces waarin je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je echt wenst. 

Een coachtraject bestaat uit:
1. Bewustwording en persoonlijke groei
2. Het vergroten van zelfvertrouwen
3. Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Als het (even) niet lekker loopt in je werk of je belemmeringen ervaart in je huidige baan of twijfelt of je wel het juiste beroep hebt gekozen, kan coaching uitkomst bieden. Met de hulp van een coach (her-)ontdek je wat je werkelijk wilt in relatie tot werk en leer je hoe je je doelen kunt bereiken.

Praktisch aan de slag

Coaching is geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen. 

Met deze en andere vragen kun je terecht bij een coach Den Haag:

 • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
 • Ik wil voor mijzelf beginnen, hoe pak ik dat aan?
 • Welke functies en rollen sluiten goed aan op mijn talenten en voorkeuren?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee in werk?
 • Hoe kan ik mijzelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan?
 • Wat zijn mijn talenten en drijfveren?
 • Ik wil iets anders maar ik weet niet wat, wie kan mij helpen?

Maatwerk

Coaching is maatwerk, de trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Samen met jouw coach stel je een traject samen dat aansluit op jouw vragen en ontwikkeldoelen.

Het oriëntatiegesprek

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

Het coachtraject

Tijdens jouw coachtraject werk je aan jouw doelen en competenties door middel van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. Bij loopbaancoaching ga je vaak eerst de diepte in.

Wie ben je? En wat kan je? Wat wil je? En wat zijn je drijfveren, je talenten en jouw diepe verlangens? Wat houdt je tegen? En wat is er voor nodig om jouw doelen te bereiken? Zo kom je op gestructureerde wijze tot je jouw eigen aanbod waarmee je je kunt presenteren. .

Onder persoonlijke begeleiding van jouw coach ga je jouw visie ook daadwerkelijk uitdragen. Je versterkt communicatieve en netwerkvaardigheden, verbetert jouw persoonlijke effectiviteit en krijgt toegang tot ons brede netwerk. Zodat je stevig in je schoenen staat en met zelfvertrouwen de regie kunt nemen over jouw eigen loopbaan!

De afsluiting

In het laatste gesprek bekijk je met je coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat.    

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? Bel naar 010 411 70 84, we staan graag voor je klaar!

Ons kortingstarief voor particulieren bedraagt € 99,-  per uur inclusief BTW. De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als scholingskosten bij jouw aangifte inkomstenbelasting. Zie hiervoor de website van de belastingdienst.

Ons zakelijke tarief voor coaching bedraagt € 140,-  per uur exclusief BTW.

Een coachgesprek duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 2 uur in te plannen. 

Afhankelijk van jouw vraag kun je rekening houden met 6-10 gesprekken. Meestal spreek je eens per 2-3 weken af met je coach.. 

Coachlocaties

Stel ons een vraag

Wij werken onder andere voor:

coach Alphen aan den rijn
coach Alphen aan den rijn
coach Alphen aan den rijn
Bartels Coaches
Loading...