Eva Noort

Senior coach
coach leiden, loopbaancoach leiden, stresscoach leiden

Dit is Eva:
Sensitief, Eerlijk, Analytisch, Doelgericht

Doelgroep:
Iedereen die toe is aan een volgende loopbaanstap

Soorten coaching: 
Loopbaancoaching, Outplacement, Stress Coaching

Regio
Leiden, Den Haag. Alphen aan den Rijn

Met deze vragen kun je mij terecht

Allereerst complimenten dat je de touwtjes in handen neemt en op zoek gaat naar mogelijkheden om je loopbaansituatie te veranderen! 

Vaak is de aanleiding om contact te zoeken met mij als coach dat je niet tevreden bent met je huidige werksituatie. Je loopt rond met een vraagstuk of dilemma waar je niet verder mee komt. Soms is dit een heel kluwen van vragen en problemen die elkaar versterken en weet je door de chaos in je hoofd niet waar je moet beginnen. In plaats daarvan zou je graag lekker in je vel zitten. Een terechte wens. Ik kan je helpen met:

  • inzicht en overzicht te krijgen waar de onvrede over de (werk)situatie vandaan komt
  • uit te zoeken waar je goed tot je recht komt
  • stappen te zetten om je loopbaansituatie te verbeteren

 

Soms is het nodig dat je loopbaanswitch realiseert om je situatie te verbeteren. Soms dat je anders leert omgaan met zaken op je werk. Het kan ook een combinatie van beiden betreffen. Afhankelijk van wat er nodig is in jouw situatie, zal ik het coachtraject daarop aanpassen.

Plan hieronder een gratis oriëntatiegesprek om te ontdekken of jouw vraag voldoende aansluit op mijn coaching. 

Dit is hoe ik werk

In het eerste gesprek bepalen we samen of het tussen ons klikt. Mijn eerste focus is om te luisteren wat er echt bij je leeft en te zorgen dat je goed op verhaal kan komen.

Een deel van de coaching richt ik op het in kaart brengen van je levensverhaal en je loopbaanprofiel. In je levensloop zitten veel aanknopingspunten voor een volgende (loopbaan)stap. Denk aan kwaliteiten, motieven en wensen, maar ook strategieën die je hebt ontwikkeld in de tijd en je nu belemmeren verder te komen. Met het blootleggen van deze informatie en het linken aan concrete werkopties, krijg je handvatten hoe je je loopbaansituatie kunt verbeteren.

 

Door mijn analytisch vermogen kom ik snel to de point en zal ik je met humor en charme uitdagen om verder te kijken dan je neus lang is. Mijn focus is om jou nieuwe perspectieven te laten zien en stimuleren stappen te zetten die nodig zijn om je loopbaansituatie te verbeteren. Jobcraften, nieuwe vaardigheden leren, netwerken, vacatures analyseren, allerlei acties kunnen hierbij ingezet worden. Ik zorg ervoor dat we in het coachtraject niet blijven hangen in het navelstaren, maar zal je helpen om je doelen te realiseren. Hierbij zoek ik altijd naar een tempo dat passend is voor jou.

Mijn opleidingen en certificeringen

  • Oplossingsgericht coachen
  • Post hbo loopbaanadvisering
  • Reïntegratie coaching
  • Stress-en burnout coaching
  • Post hbo psychodiagnostiek bij loopbaanvraagstukken
  • Bachelor Toegepaste Psychologie en master geschiedenis
  • Aangesloten bij Noloc

Tarieven

Particulieren:
€ 130,- per uur inclusief 21% BTW

Zzp:
€ 130,- per uur exclusief 21% BTW

Zakelijk
€ 165,- per uur exclusief 21% BTW

Plan een gratis oriëntatiegesprek