Online coaching

Voor iedere professional met een drukke agenda en behoefte aan flexibiliteit

Concreet

Aan de slag met coaching op kantoor, thuis of vakantieadres.

Helder

Analyseren, internaliseren en toepassen. 

Doelgericht

Meerderen kleine succeservaringen creëren.

Zingevend

Betekenis en zin geven aan je werkleven.

Online Coaching

thuis, op kantoor of elders

Wanneer je behoefte hebt aan coaching die helemaal is afgestemd op jouw drukke agenda, dan is online coaching bij Bartels Coaches wellicht iets voor jou. We bieden je de mogelijkheid om af te spreken met onze online coaches op een locatie die je zelf wenst. Thuis, op kantoor of bijvoorbeeld vanaf jouw vakantieadres. Onze online coaching is van toepassing op loopbaancoaching, stress en burnout coaching, life coaching en leiderschap coaching.   

Online coaching is een oplossing wanneer je begeleid wilt worden op afstand, een hoge contactfrequentie wilt en je graag meerdere kleine stappen zet. Ook ben je op zoek naar een efficiënte manier van begeleiding, waarin je kunt verdiepen en reflecteren met betrekking tot jouw vraag. De kern van onze e-coaching is de dialoog tussen jou en de coach. Deze is meestal schriftelijk, via e-mailberichten aangevuld met WhatsAppberichten. In sommige trajecten kan direct contact een onderdeel zijn, via telefoon of Zoom. Jij ontvangt per week een aantal berichten van je coach waarin per keer een vraag zal staan, al dan niet met een opdracht of oefening erbij. Jij kunt wanneer het jou uitkomt met de vraag of opdracht aan de slag gaan waarna je een bericht terugstuurt aan je coach.

Herken jij jezelf hierin?

Als een van bovenstaande situaties je bekend in de oren klinkt, is het tijd om te gaan bewegen en vandaag nog werk te maken van jouw carrière. Plan een gratis oriëntatiegesprek met een coach en ontdek zelf wat online coaching voor jou kan betekenen. 

Coach Frederike

Wat zijn de voordelen van online coaching?

Online coaching is een effectieve vorm van coaching, waarbij je jouw tijd effectief kunt besteden.

 • Aan de slag wanneer het jouw uitkomt

 • Jouw leren en reflecteren vindt plaats in je eigen werk- en/of leefomgeving

 • Meer rust, diepgang en hoger bewustzijn

 • Kleine stappen voor duurzaam resultaat

 • Wekelijks meerdere contactmomenten

 • Variatie in contactvormen (e-mail, WhatsApp, Teams, Zoom)

Informeer gerust of online coaching kan helpen bij het onderwerp dat jou op dit moment bezighoudt. Online coaching is bij ons geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen.

Werkwijze

Al onze trajecten doorlopen een helder stappenplan. Wil je meer weten over onze aanpak en werkwijze, maak dan vrijblijvend kennis met onze begeleiders.

Kennismaken

We geloven dat een goede klik met een coach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons gratis kennismaken met onze coaches. In dit vrijblijvende oriëntatiegesprek leer je jouw coach kennen en verken je samen jouw vraag. Ook bespreek je wat je uit jouw traject wil halen en welke doelen je wil bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met het traject.

Doelen realiseren

Tijdens de begeleiding werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk- en privéleven. Jouw coach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

Resultaten borgen

In het laatste gesprek bespreek je met jouw coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is, kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek met jouw werkgever en onze coach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

Kies je online coach

Onze online coaches zijn gedreven professionals met een eigen geluid. Je leest meer over hun achtergrond, specialisatie en aanpak in hun uitgebreide profiel. Of je plant direct een gratis oriëntatiegesprek en ontdekt zo zelf wat online coaching voor jou kan betekenen.

Bart Jan - online coach

Coachpakket online coaching

Wil je snel starten met online coaching? Kies dan het startpakket en ga direct aan de slag. Wil je liever zelf kiezen wat je wil afnemen? Boek dan een gratis oriëntatiegesprek of ontvang een offerte op maat

Basis
Kort traject (6 weken)
1250- exclusief 21% BTW
 • Oriëntatiegesprek
 • 2 mailcontacten per week
 • 3 WhatsApp contacten per week
 • 2 Zoom of Teams sessies
 • Elke week een reflectievraag
 • Diverse opdrachten en oefeningen
 • Resultaat: Dit traject levert een analyse op van jouw leervraag en je hebt na afloop zicht op jouw doelen

Coaching voor jou