Vind jouw coach hier in Utrecht
Bartels Coaches is gespecialiseerd in 1-op-1 coaching
0
Klantwaardering
0
Jaar actief in coaching
0 +
Trajecten succesvol afgerond

Coaching in Utrecht

 • Loopbaancoaching

  Individuele coaching voor iedereen die zich wil heroriënteren op zijn loopbaan of verder wil ontwikkelen.

 • Outplacement

  Professionele begeleiding voor iedereen die (noodgedwongen) op zoek is naar een nieuwe baan.

 • Leiderschap Coaching

  Persoonsgerichte coaching voor iedere manager die meer invloed wil kunnen uitoefenen in zijn functie.

Loobaancoaching

Loopbaancoaching

Individuele coaching voor iedereen die zich wil heroriënteren op zijn loopbaan of verder wil ontwikkelen.

loopbaancoaching

Outplacement

Professionele begeleiding voor iedereen die (noodgedwongen) op zoek is naar een nieuwe baan.

leiderschap coaching

Leiderschap Coaching

Persoonsgerichte coaching voor iedere manager die meer invloed wil kunnen uitoefenen in zijn functie.

Wil je jezelf beter leren kennen in het contact met anderen en meer invloed kunnen uitoefenen?

Leiderschapsontwikkeling is voor jou de aangewezen weg.

Team Utrecht

Ontmoet onze coaches in Utrecht

Onze coaches in Utrecht zijn gedreven professionals met een eigen geluid. Ze staan middenin de samenleving. Ook hebben zij vaak een eigen onderneming of vervullen zij een leidinggevende functie in het bedrijfsleven. Hierdoor weten zij als geen ander wat er speelt in de verschillende sectoren.  En komen zij snel tot de kern van een situatie of vraagstuk. Je kunt vrijblijvend kennismaken met een coach in Utrecht en zo ontdekken wat coaching voor jou kan betekenen.

 • Ronald – senior coach

  Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

 • Rob – senior coach

  Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

 • Pia – senior coach

  Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

 • John – senior coach

  Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

Coach Breda, coach Tilburg, coach Eindhoven, loopbaancoach breda, loopbaancoach Tilburg, loopbaancoach Eindhoven

Ronald – senior coach

Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

coach Rotterdam, coaching Rotterdam, coach Utrecht, coaching Utrecht, coach Eindhoven, coaching Eindhoven, coach Alphen aan den Rijn, coaching Alphen aan den Rijn, coach Capelle aan den IJssel

Rob – senior coach

Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

loobbaacsoch

CSS
coach arnhem, coaching arnhem, loopbaancoaching arnhem, loopbaancoach arnhem, coach nijmegen, coaching Nijmegen, loopbaancoach Nijmegen, loopbaancoaching nijmegen, coach den Bosch, coaching den Bosch, loopbaancoach den Bosch, loopbaancoaching den Bosch

Pia – senior coach

Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

coach breda, coaching breda, loopbaancoach breda, loopbaancoaching breda, coach dordrecht, coaching dordrecht, loopbaancoachdordrecht, loopbaancoaching dordrecht, coach bergen op zoom, coaching bergen op zoom, loopbaancoach bergen op zoom, loopbaancoaching bergen op zoom, coach roosendaal, coaching roosendaal, loopbaancoach roosendaal, loopbaancoaching roosendaal, coach barendrecht, coaching barendrecht, loopbaancoach Barendrecht, loopbaancoaching Barendrecht

John – senior coach

Loopbaan, Outplacement, Leiderschap

Dit is hoe we werken

In 3 stappen naar concrete resultaten

Kennismaken

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met een coach naar keuze. In dit vrijblijvende gesprek leer je jouw coach kennen en verken je samen jouw coachvraag. Ook bespreek je wat je uit jouw coachtraject wilt halen en welke doelen je wilt bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

Doelen realiseren

Tijdens de coaching werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk en leven. Jouw coach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

Evalueren & borgen

In het laatste gesprek bespreek je met jouw coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek tussen opdrachtgever, coachee en coach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

Onze tarieven

Particulier, ZZP of zakelijk?

Wij vinden het belangrijk dat coaching voor zoveel mogelijk mensen in Utrecht bereikbaar is. Daarom hanteren wij een speciaal kortingstarief voor particulieren en ZZP’ers. Dit tarief is van toepassing als een coachee de coaching helemaal vanuit zijn/haar eigen (private) middelen financiert. Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief.

Particulier

125,- per uur inclusief BTW
 •  

ZZP

125,- per uur exclusief BTW
 •  

Zakelijk

155- per uur exclusief BTW
 •  

Vergoedingen

Vergoeding particulieren

Ontwikkelbudget

(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Dit heet een vaak een ontwikkelbudget. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaancoaching of leiderschap coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw ontwikkeling en employability.

Vergoeding zzp’er

Belastingaftrek

Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Veelgestelde vragen over coaching

Coaching is een persoonlijk proces waarin je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je echt wenst. 

Een coachtraject bestaat uit:
1. Bewustwording en persoonlijke groei
2. Het vergroten van zelfvertrouwen
3. Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Als het (even) niet lekker loopt in je werk of je belemmeringen ervaart in je huidige baan of twijfelt of je wel het juiste beroep hebt gekozen, kan coaching uitkomst bieden. Met de hulp van een coach (her-)ontdek je wat je werkelijk wilt in relatie tot werk en leer je hoe je je doelen kunt bereiken.

Praktisch aan de slag

Coaching is geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen. 

Met deze en andere vragen kun je terecht bij een coach Utrecht:

 • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
 • Ik wil voor mijzelf beginnen, hoe pak ik dat aan?
 • Welke functies en rollen sluiten goed aan op mijn talenten en voorkeuren?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee in werk?
 • Hoe kan ik mijzelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan?
 • Wat zijn mijn talenten en drijfveren?
 • Ik wil iets anders maar ik weet niet wat, wie kan mij helpen?

Maatwerk

Coaching is maatwerk, de trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Samen met jouw coach stel je een traject samen dat aansluit op jouw vragen en ontwikkeldoelen.

Het oriëntatiegesprek

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

Het coachtraject

Tijdens jouw coachtraject werk je aan jouw doelen en competenties door middel van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. Bij loopbaancoaching ga je vaak eerst de diepte in.

Wie ben je? En wat kan je? Wat wil je? En wat zijn je drijfveren, je talenten en jouw diepe verlangens? Wat houdt je tegen? En wat is er voor nodig om jouw doelen te bereiken? Zo kom je op gestructureerde wijze tot je jouw eigen aanbod waarmee je je kunt presenteren. .

Onder persoonlijke begeleiding van jouw coach ga je jouw visie ook daadwerkelijk uitdragen. Je versterkt communicatieve en netwerkvaardigheden, verbetert jouw persoonlijke effectiviteit en krijgt toegang tot ons brede netwerk. Zodat je stevig in je schoenen staat en met zelfvertrouwen de regie kunt nemen over jouw eigen loopbaan!

De afsluiting

In het laatste gesprek bekijk je met je coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat.    

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze voor een coach Utrecht? Bel naar 010 411 70 84, we staan graag voor je klaar!

Ons kortingstarief voor particulieren bedraagt € 125,-  per uur inclusief BTW. De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als scholingskosten bij jouw aangifte inkomstenbelasting. Zie hiervoor de website van de belastingdienst.

Ons zakelijke tarief voor coaching bedraagt € 155,-  per uur exclusief BTW.

Een coachgesprek duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 2 uur in te plannen. 

Afhankelijk van jouw vraag kun je rekening houden met 6-10 gesprekken. Meestal spreek je eens per 2-3 weken af met je coach.. 

Plan hier jouw oriëntatiegesprek in Utrecht

Loading...