Coaching Den Bosch

Wanneer je toe bent aan verandering in werk of privé en daarbij wel wat hulp kunt gebruiken, dan ben je bij Bartels Coaches aan het juiste adres. Als specialist in een-op-een coaching ondersteunen we sinds 2005 de persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties. 

Kies je voor de professionals van Bartels Coaches, dan weet je dat het tijd  is om te bewegen en zaken anders aan te pakken. Meestal kun je bij ons direct aan de slag.     

Ons team in Den Bosch

Onze coaches in Den Bosch zijn stuk voor stuk ervaren experts in hun vakgebied. Gedreven door nieuwsgierigheid zoeken zij graag de kern op van jouw vraag. Als professional beschikken zij over een eigen geluid. Je leest meer over hun achtergrond, specialisatie en aanpak in hun uitgebreide profiel. Of je plant direct een gratis oriëntatiegesprek en ontdekt zo zelf wat coaching voor jou kan betekenen.   

Ronald - senior coach
Babs - senior coach
John - senior coach
Rob - senior coach

Vestiging Den Bosch

Je kunt met onze coaches afspreken in het coachhuis Den Bosch. Wil je liever op een andere locatie afspreken, bekijk dan onze vestigingen in de buurt of zoek op vestiging

Den Bosch

Adres
Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch

Bereikbaarheid
Het coachhuis is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Openbaar vervoer
Trein (NS station ’s-Hertogenbosch-Oost) op loopafstand; bus stopt voor de deur (vanaf NS station ’s-Hertogenbosch buslijn 90 of 158).

Parkeren
Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Vestigingen in de buurt

Terasconweg 2
5627 GB Eindhoven

Noord-Brabantlaan 265
5652 LD. Eindhoven

Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg

Ceresstraat 29
4811 CA. Breda

Coaching Den Bosch

Coaching is bij ons een persoonlijk ontwikkelingsproces waarmee je duurzame veranderingen kunt realiseren. In dit proces nemen jij en jouw coach beiden verantwoordelijkheid. Je ontwikkelt nieuwe inzichten door te reflecteren op onderwerpen die je bezighouden. En je leert nieuw verworven kennis te integreren in jouw leven en toe te passen op concrete situaties. Hierdoor bereik je makkelijker jouw doelen en houd je de regie over je eigen werk- en privéleven.

 

Wanneer ga je naar een coach?

Je kunt een coach raadplegen als je iets wil veranderen. In je werk, hoe je in je vel zit, hoe je omgaat met emoties, hoe je communiceert, grenzen stelt of bijvoorbeeld keuzes maakt. Coaching kan je helpen bij uiteenlopende vragen en onderwerpen. Je hoeft echt geen groot issue of probleem te hebben. Wel is het van belang dat je bereid bent in beweging te komen, want je gaat bij coaching zelf ook heel concreet aan de slag met de doelen die je formuleert.

Een goede aanleiding om een coach op te zoeken kan dus zijn wanneer het (even) niet lekker loopt op je werk. Of wanneer je je afvraagt of je nog wel goed zit in jouw huidige baan. Of wanneer je moeite hebt met kiezen. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld ongezonde stress ervaart of herstellende bent van een burnout. Als dit je bekend in de oren klinkt, dan is het tijd om te gaan bewegen en vandaag nog werk te maken van jouw ontwikkeling. Plan een gratis oriëntatiegesprek met een coach en ontdek zelf wat coaching voor jou kan betekenen. 

 

Met welke vragen kun je bij een coach terecht?

Onze begeleiders komen regelmatig dit soort vragen tegen in hun gesprekken met cliënten:

 • Ik wil meer inspireren, hoe doe ik dat?
 • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?
 • Wat voor een leider wil ik zijn?
 • Wat zijn mijn talenten en passies?
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven?
 • Ik heb moeite met weerstand, hoe ga ik hier mee om?
 • Mijn collega’s irriteren zich aan mijn gedrag, hoe komt dat?
 • Mijn stijl van communiceren is te direct, hoe kan ik dat  veranderen?
 • Ik durf geen nee te zeggen tegen mijn collega’s, wat nu?
 • Ik zoek een nieuwe baan, hoe vind ik die?
 • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Informeer gerust of coaching kan helpen bij het onderwerp dat jou op dit moment bezighoudt. Coaching is bij ons geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen.

Loopbaancoaching Breda

Dit is hoe wij werken

Onze coachtrajecten doorlopen een helder stappenplan. Wil je meer weten over onze aanpak en werkwijze of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar. 

Kennismaken

We geloven dat een goede klik met een coach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons gratis kennismaken met onze loopbaancoaches. In dit vrijblijvende oriëntatiegesprek leer je jouw coach kennen en verken je samen jouw vraag. Ook bespreek je wat je uit jouw traject wil halen en welke doelen je wil bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met het traject.

Doelen realiseren

Tijdens de begeleiding werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk- en privéleven. Jouw loopbaancoach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

Resultaten borgen

In het laatste gesprek bespreek je met jouw loopbaancoach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is, kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek met jouw werkgever en onze loopbaancoach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

Coaching bij Bartels Coaches

Concreet

Aan de slag met middels een-op-een gesprekken.  

Helder

Nieuwe inzichten opdoen en doelen formuleren.

Resultaatgericht

Resultaten boeken en successen  vieren.

Zingevend

Betekenis en zin geven aan je werkleven.

Welke coaching past bij jou?

We bieden zes soorten coaching. Ontdek zelf welke coaching het beste aansluit op jouw vraag. 

Tarieven

Wij vinden het belangrijk dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Daarom hanteren wij een speciaal kortingstarief voor particulieren en zelfstandigen zonder personeel (zzp). Dit tarief is van toepassing wanneer je de coaching zelf financiert. Betaalt jouw werkgever de coaching, dan geldt altijd het zakelijke tarief.   

Particulier
130,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Inclusief BTW
 • Gratis oriënteren op coaching
Zzp
130,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Exclusief BTW
 • Gratis oriënteren op coaching
Zakelijk
165,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Exclusief BTW
 • Gratis oriënteren op coaching

Vergoedingen 

Vergoeding particulieren

Ontwikkelbudget

(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Dit heet vaak een ontwikkelbudget. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaancoaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw ontwikkeling en employability.

Ontwikkeladvies Nederland Leert Door

De subsidieregeling Nederland Leert Door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Voor een actueel overzicht van de mogelijkheden check je de website van de Rijksoverheid

Vergoeding zzp

Belastingaftrek

Voor zelfstandig ondernemers zonder personeel geldt dat loopbaancoaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Veelgestelde vragen over coaching

 
Hoe ziet een coachtraject er uit?

Coaching is maatwerk, onze trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. In overleg met jouw coach stel je een traject samen dat aansluit op jouw vragen en doelen. Je doorloopt bij ons meestal wel een drietal stappen:

1. Kennismaken

Je kunt bij ons vrijblijvend kennismaken met een beschikbare coach in Den Bosch. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

2. Doelen realiseren

Tijdens jouw coachtraject werk je aan jouw doelen en competenties door middel van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten.  Onze coaches luisteren, sparren, adviseren en sturen bij waar nodig. Onze begeleiding richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag.

3. Resultaten borgen

In het laatste gesprek bekijk je met je coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat.

 
Hoe kies ik de juiste coach in Den Bosch?

We geloven dat een goede klik met een coach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 411 70 84. We helpen je graag verder.

 
Waar kan ik afspreken met mijn coach in Den Bosch?

Onze coaches zijn werkzaam op onderstaande adres:

Adres

Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch

 

Hoe lang duurt een gesprek?

Een gesprek duurt gemiddeld 60 minuten tot 90 minuten. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 120 minuten in te plannen.

 
Hoe lang duurt een coachtraject?

Een gemiddeld coachtraject bestaat bij ons uit circa 6-10 coachgesprekken en duurt 2 tot 6 maanden. De duur is uiteraard afhankelijk van jouw specifieke vraag.

 
Ik wil graag coaching aanvragen voor een medewerker, kan dit bij Bartels Coaches?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 411 70 84. We helpen je graag verder.

Vind een coach in de buurt

Onze coaches zijn werkzaam in Utrecht, Rotterdam, Den Haag en circa 20 andere grote steden in Nederland. Je leest op jouw voorkeurslocatie onder andere welke coaches er werkzaam zijn.