Loopbaancoaching
Welk product past bij jou?

Loopbaan producten

Heb je het gevoel dat jouw talenten en kwaliteiten onvoldoende uit de verf komen? Vraag je je wel eens af of je nog wel op de juiste plek zit? Of ben je na jaren hard werken toe aan een moment van reflectie? Onze moderne loopbaanproducten bieden je dan vast en zeker uitkomst.

Loopbaancoaching is bij ons een persoonlijk proces waarin je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je echt wenst. Samen met één van onze ervaren loopbaancoaches breng je stap voor stap je persoonlijkheid en jouw functioneren in kaart. In de coaching ontwikkel je jouw talenten en een inspirerend toekomstperspectief waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt. 

Welke loopbaanproduct het beste bij je past is afhankelijk van jouw vraag. Zoek je een slimme route om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met één van onze beschikbare coaches.  

Onze klanten kiezen

Loopbaan Scan
24%
Loopbaan Advies
41%
Loopbaan Ontwikkeling
35%

1. Loopbaan Scan

Onze Loopbaan Scan is een kort inhoudelijk programma waarin thema’s rond werk aan bod komen. Zit ik nog op de juiste plek? Sluit mijn baan nog voldoende aan op mijn talenten? Doe ik nog de juiste dingen in mijn werk? 

Vragen die aan bod komen:

 • Wat zijn.mijn talenten en drijfveren en hoe verhouden die zich tot werk?
 • Wat geeft mij energie en plezier?
 • Wat vind ik echt belangrijk in werk?
 • Wat gaat mij makkelijk af en wil ik verder ontwikkelen?
 

De meeste organisaties zijn continu in verandering. Functies veranderen daardoor ook. Af en toe even stilstaan en bepalen of je nog het juiste pad bewandelt kan daarom van belang zijn. De Loopbaan Scan helpt daarbij. Het stimuleert je  en wordt afgesloten met een concreet plan van aanpak waarmee je daadwerkelijk stappen kunt gaan zetten in je carrière. 

Tarief coaching

Particulier: € 99,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 140,- per uur exclusief 21% BTW

2. Loopbaan Advies

Wanneer je behoefte hebt om iets langer stil te staan bij jezelf en bij je werk, dan biedt het product Loopbaan Advies voor jou uitkomst. In dit 3 maanden programma doorloop je allerlei aspecten rondom werk en leven. Je brengt je passies, drijfveren, kwaliteiten en waarden in kaart. Ook verricht je onderzoek naar jouw persoonlijkheid, beroepsactiviteiten en -interessen, competenties en capaciteiten en natuurlijk hoe je deze wilt inzetten in je werk en leven.

Ontdekken wie je bent en wat je wilt in relatie tot werk is een proces van reflecteren en inzichten verwerven. Wanneer je weet wie je bent, ontdekt waar je goed in bent en wat je wilt, kun je ook een goede inschatting maken van jouw koers, binnen of buiten de organisatie. Onze coaches ondersteunen je intensief in dit proces met gerichte 1-op-1 coaching, oefeningen, testen en moderne online tools..

Na afloop van het programma::

  • Weet je wat jouw talenten, passies en drijfveren zijn?
  • Heb je zicht op kwaliteiten, capaciteiten, competenties en passende beroepsactiviteiten en interesses
  • Weet je wat voor jou belangrijke waarden zijn in werk en leven
  • Kun je aangeven In welke functies en culturen jij het beste uit de verf komt
  • Kun je de elementen benoemen die passen bij je persoonlijkheid en je werkelijk wilt in werk en leven

 

Tarief coaching

Particulier: € 99,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 140,- per uur exclusief 21% BTW

3. Loopbaan Ontwikkeling

Als het in je werk niet lekker loopt of je zelfs even vastloopt, is een enkel Loopbaan Advies vaak niet voldoende. Er is meer aan de hand. Waar loop je tegenaan? Hoe kan je dat veranderen en wat betekent dat voor jouw huidige werk? In ons product Loopbaan Ontwikkeling kijken we naast het het werkgerelateerde deel ook nadrukkelijk naar jouw functioneren. Met als doel versterken van wat goed gaat en alternatieven aanreiken voor zaken en patronen die niet lekker lopen. Dit programma gaat dus nog een stap verder dan het product Loopbaan Advies..

Onderwerpen die in Loopbaan Ontwikkeling tevens aan bod komen:

 • Reflecteren op eigen aandeel in communicatie
 • Inzicht verwerven in overtuigingen en opvattingen
 • Grenzen stellen en verleggen
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Verantwoordelijkheid nemen

De coaching in dit programma richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag. Je krijgt huiswerkopdracht en oefeningen mee die aansluiten op de besproken onderwerpen en praktijksituaties.

Tarief coaching

Particulier: € 99,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 140,- per uur exclusief 21% BTW

Waarom klanten ons kiezen

 • Gratis orienteren op coaching
 • Altijd een coach in de buurt
 • Gedreven professionals met een eigen geluid
 • Thuis in veel sectoren
 • Hoog plaatsingsresultaat
 • Heldere communicatie en service
 • Mens- en resultaatgerichte begeleiding
Karin
Karin
"In mijn nieuwe baan komt alles samen"
Karin werkte als hoofd klantenservice bij een telecombedrijf. Zij voelde dat het tijd was voor iets anders en heeft met de hulp van Bartels Coaches haar rol helder gekregen. Karin werkt nu als in de zorg als Teamleider.
Kees
Kees
"Ik ben nu de ondernemer die ik altijd wilde zijn"
Kees heeft op eigen initiatief besloten zijn baan op te geven om zelfstandig ondernemer te worden. Met de hulp van Bartels Coaches heeft Kees zijn plannen concreet gemaakt.
MIrjam
MIrjam
"Ik bewaak tegenwoordig beter mijn grenzen"
Mirjam stelde zich te bescheiden op naar haar collega's op het werk. Zijn heeft met de hulp van Bartels Coaches geleerd beter voor zichzelf op te komen.
Previous
Next

Vraag & Antwoord

Een particulier loopbaantraject start vanaf € 792,-  inclusief BTW. Wil je liever losse gesprekken bij ons afnemen en per keer betalen, dan kan dat ook. Ons kortingstarief voor particulieren bedraagt € 99,-  per uur inclusief BTW. De kosten voor loopbaancoaching zijn aftrekbaar als scholingskosten bij jouw aangifte inkomstenbelasting. Zie hiervoor de website van de belastingdienst.

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget of employability budget waarmee je jouw loopbaantraject kunt bekostigen. Een zakelijk loopbaantraject start vanaf € 1050 exclusief BTW.  

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden? Bel naar 010 411 70 84, we staan graag voor je klaar!

We beschikken over een landelijk dekkend netwerk met coaches en professionals. en kunnen onze diensten daarom overal in Nederland aanbieden.

Een coachgesprek duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 2 uur in te plannen. 

Afhankelijk van jouw vraag kun je rekening houden met 6-10 gesprekken. Meestal spreek je eens per 2-3 weken af met je coach.. 

Bartels Coaches
Loading...