Loopbaancoaching
Heroriënteren op werk, baan of studie

Loopbaancoaching

Bij Bartels Coaches zijn we gespecialiseerd in loopbaancoaching. Heb je het gevoel dat jouw talenten en kwaliteiten onvoldoende uit de verf komen? Vraag je je wel eens af of je nog wel op de juiste plek zit? Of ben je na jaren hard werken toe aan een moment van reflectie? Dan is loopbaancoaching bij zeker iets voor jou..

Persoonlijke ontwikkeling

Loopbaancoaching is bij ons een persoonlijk ontwikkelingsproces waarin je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je echt wenst. Samen met een senior loopbaancoach breng je stap voor stap je persoonlijkheid en jouw functioneren in kaart. In de coaching ontwikkel je jouw talenten en competenties. En ontwikkel je een inspirerend toekomstperspectief waarmee je praktisch aan de slag kunt. Zodat je weer regie kunt voeren over jouw loopbaan. 

Gratis oriënteren

Welke type coaching en coach het beste bij je past is afhankelijk van jouw vraag en jouw voorkeur. Bij Bartels Coaches bieden we je daarom de mogelijkheid om je gratis te oriënteren op loopbaancoaching. Zoek je een slimme route om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een loopbaancoach naar keuze.  

Wanneer loopbaancoaching?

Als het (even) niet lekker loopt in je werk of je belemmeringen ervaart in je huidige baan of twijfelt of je wel het juiste beroep hebt gekozen, kan loopbaancoaching uitkomst bieden. Met de hulp van een loopbaancoach (her-)ontdek je wat je werkelijk wilt in relatie tot werk en leer je hoe je je doelen kunt bereiken.

Praktisch aan de slag
Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen. Het maakt niet uit of je op dit moment al aan de slag bent of juist op zoek bent naar een passende baan. 

Met welke vragen kan ik terecht?

Dit soort vragen worden vaak gesteld door coachees met loopbaanvragen: 

 • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
 • Ik wil voor mijzelf beginnen, hoe pak ik dat aan?
 • Welke functies en rollen sluiten goed aan op mijn talenten en voorkeuren?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee in werk?
 • Hoe kan ik mijzelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan?
 • Wat zijn mijn talenten en drijfveren?
 • Ik wil iets anders maar ik weet niet wat, wie kan mij helpen?

Heb je een specifieke vraag over loopbaancoaching? 

Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor je klaar!

Telefoon: 010 411 70 84

Mail: info@bartelscoaches.nl

Hoe ziet een traject er uit?

Maatwerk

Loopbaancoaching is maatwerk, de trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Samen met jouw coach stel je een traject samen dat aansluit op jouw vragen en ontwikkeldoelen. 

Het oriëntatiegesprek 

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching. 

Het coachtraject

Tijdens jouw coachtraject werk je aan jouw doelen en competenties door middel van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. Bij loopbaancoaching ga je vaak eerst de diepte in.

 

Wie ben je? En wat kan je? Wat wil je? En wat zijn je drijfveren, je talenten en jouw diepe verlangens? Wat houdt je tegen? En wat is er voor nodig om jouw doelen te bereiken? Zo kom je op gestructureerde wijze tot je jouw eigen aanbod waarmee je je kunt presenteren. .

Onder persoonlijke begeleiding van jouw coach ga je jouw visie ook daadwerkelijk uitdragen. Je versterkt communicatieve en netwerkvaardigheden, verbetert jouw persoonlijke effectiviteit en krijgt toegang tot ons brede netwerk. Zodat je stevig in je schoenen staat en met zelfvertrouwen de regie kunt nemen over jouw eigen loopbaan!

De afsluiting

In het laatste gesprek bekijk je met je coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat.    

Welk product past het beste?

Loopbaan Scan
24%
Loopbaan Advies
41%
Loopbaan Ontwikkeling
35%

1. Loopbaan Scan

Onze Loopbaan Scan is een kort inhoudelijk programma waarin thema’s rond werk aan bod komen. Zit ik nog op de juiste plek? Sluit mijn baan nog voldoende aan op mijn talenten? Doe ik nog de juiste dingen in mijn werk? 

Vragen die aan bod komen:

 • Wat zijn.mijn talenten en drijfveren en hoe verhouden die zich tot werk?
 • Waar krijg ik energie en plezier van?
 • En wat vind ik nou echt belangrijk in werk?
 • Wat gaat mij makkelijk af en wil ik verder ontwikkelen?
 

De meeste organisaties zijn continu in verandering. Functies veranderen daardoor ook. Af en toe even stilstaan en bepalen of je nog het juiste pad bewandelt kan daarom van belang zijn. De Loopbaan Scan helpt daarbij. Het stimuleert je  en wordt afgesloten met een concreet plan van aanpak waarmee je daadwerkelijk stappen kunt gaan zetten in je carrière. 

Tarief loopbaancoaching

Particulier: € 115,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 145,- per uur exclusief 21% BTW

2. Loopbaan Advies

Wanneer je behoefte hebt om iets langer stil te staan bij jezelf en bij je werk, dan biedt het product Loopbaan Advies voor jou uitkomst. In dit 3 maanden programma doorloop je allerlei aspecten rondom werk en leven. Je brengt je passies, drijfveren, kwaliteiten en waarden in kaart. Ook verricht je onderzoek naar jouw persoonlijkheid, beroepsactiviteiten en -interessen, competenties en capaciteiten en natuurlijk hoe je deze wilt inzetten in je werk en leven.

Ontdekken wie je bent en wat je wilt in relatie tot werk is een proces van reflecteren en inzichten verwerven. Wanneer je weet wie je bent, ontdekt waar je goed in bent en wat je wilt, kun je ook een goede inschatting maken van jouw koers, binnen of buiten de organisatie. Onze coaches ondersteunen je intensief in dit proces met gerichte 1-op-1 coaching, oefeningen, testen en moderne online tools..

Na afloop van het programma::

 • Weet je wat jouw talenten, passies en drijfveren zijn?
 • Heb je zicht op kwaliteiten, capaciteiten, competenties en passende beroepsactiviteiten en interesses
 • Weet je wat voor jou belangrijke waarden zijn in werk en leven
 • Kun je aangeven In welke functies en culturen jij het beste uit de verf komt
 • Kun je de elementen benoemen die passen bij je persoonlijkheid en je werkelijk wilt in werk en leven

Tarief loopbaancoaching

Particulier: € 115,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 145,- per uur exclusief 21% BTW

3. Loopbaan Ontwikkeling

Als het in je werk niet lekker loopt of je zelfs even vastloopt, is een enkel Loopbaan Advies vaak niet voldoende. Er is meer aan de hand. Waar loop je tegenaan? Hoe kan je dat veranderen en wat betekent dat voor jouw huidige werk? In ons product Loopbaan Ontwikkeling kijken we naast het het werkgerelateerde deel ook nadrukkelijk naar jouw functioneren. Met als doel versterken van wat goed gaat en alternatieven aanreiken voor zaken en patronen die niet lekker lopen. Dit programma gaat dus nog een stap verder dan het product Loopbaan Advies..

Onderwerpen die in Loopbaan Ontwikkeling tevens aan bod komen:

 • Reflecteren op eigen aandeel in communicatie
 • Inzicht verwerven in overtuigingen en opvattingen
 • Grenzen stellen en verleggen
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Verantwoordelijkheid nemen

De coaching in dit programma richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag. Je krijgt huiswerkopdracht en oefeningen mee die aansluiten op de besproken onderwerpen en praktijksituaties.

Tarief loopbaancoaching

Particulier: € 115,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 145,- per uur exclusief 21% BTW

Waarom klanten ons kiezen

Karin
Karin
"In mijn nieuwe baan komt alles samen"
Lees verder
Karin werkte als hoofd klantenservice bij een telecombedrijf. Zij voelde dat het tijd was voor iets anders en heeft met de hulp van Bartels Coaches haar rol helder gekregen. Karin werkt nu als in de zorg als Teamleider.
Kees
Kees
"Ik ben nu de ondernemer die ik altijd wilde zijn"
Lees verder
Kees heeft op eigen initiatief besloten zijn baan op te geven om zelfstandig ondernemer te worden. Met de hulp van Bartels Coaches heeft Kees zijn plannen concreet gemaakt.
MIrjam
MIrjam
"Ik bewaak tegenwoordig beter mijn grenzen"
Lees verder
Mirjam stelde zich te bescheiden op naar haar collega's op het werk. Zijn heeft met de hulp van Bartels Coaches geleerd beter voor zichzelf op te komen.
Previous
Next

Vraag & Antwoord

Een particulier loopbaantraject start vanaf € 920,-  inclusief BTW. Wil je liever losse gesprekken bij ons afnemen en per keer betalen, dan kan dat ook. Ons kortingstarief voor particulieren bedraagt € 115,-  per uur inclusief BTW. De kosten voor loopbaancoaching zijn aftrekbaar als scholingskosten bij jouw aangifte inkomstenbelasting. Zie hiervoor de website van de belastingdienst.

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget of employability budget waarmee je jouw loopbaantraject kunt bekostigen. Een zakelijk loopbaantraject start vanaf € 1.160,- exclusief BTW.  

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden? Bel naar 010 411 70 84, we staan graag voor je klaar!

We beschikken over een landelijk dekkend netwerk met coaches en professionals. en kunnen onze diensten daarom overal in Nederland aanbieden.

Een coachgesprek duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 2 uur in te plannen. 

Afhankelijk van jouw vraag kun je rekening houden met 6-10 gesprekken. Meestal spreek je eens per 2-3 weken af met je coach.. 

Stel ons een vraag

Loading...