Bart Jan Schrijver

Senior coach
Bart Jan Schrijver, coach, loopbaancoach, loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding

Dit is Bart Jan:
Open, Spontaan, Nieuwsgierig, Uitdagend

Doelgroep:
Junior en medior professionals die midden in het leven staan

Soorten coaching: 
Loopbaancoaching, Leiderschap Coaching, Lifecoaching, Online Coaching

Regio
Zuid Holland & Utrecht

Met deze vragen kun je mij terecht

Vanuit je vragen over je eigen loopbaanontwikkeling gaan we van start. Dit kunnen vragen zijn rondom een verandering die je wilt of nodig hebt: je wilt meer vervulling ervaren, beter contact met wat jij wilt en een fijnere verbinding met jezelf. Concreter kan een verandering ook betekenen een andere manier van werken of het aanpakken van problemen zijn. Of het zetten van die stap die je al heel lang wilde zetten.

Ik gun jou persoonlijke ontdekkingen, groot of klein. Heb je ook weleens het gevoel geleefd te worden in plaats van het leven ten volste te leven en te ervaren?

Sommige dingen overkomen je, maar je mag ook zelf sturen, zelf bepalen hoe je (werk-)leven er uitziet. Uiteindelijk kan het je veel opleveren, zoals rust, inzicht, voldoening, zelfacceptatie of enthousiasme. Jezelf leren kennen en jezelf durven leven. Je mag jezelf dat gunnen.

 • Hoe kan ik in goede balans zijn met mezelf als leider?
 • Ik wil iets anders qua werk maar weet niet wat
 • Waar ben ik nou eigenlijk mee bezig?
 • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? 
 • Ik wil (meer) inzicht hebben in mijn beperkingen en mijn kracht
 • Hoe ga ik om met de impact van mijn werk op mijn privéleven (en andersom)?
 • Ik ben op zoek naar balans tussen mijn werk en mijn sociale (gezins-)leven

Dit is hoe ik werk

Als coach ‘loop’ ik graag een stukje met je mee op jouw pad! Graag sluit ik me aan bij jouw behoefte en ritme. Ik kan met je meelopen en je helpen met jouw vraag. Ik kan een gids zijn die suggesties doet door zo nu en dan eens een andere richting in te slaan, eventueel terug te keren, stil te staan, te vertragen of juist te versnellen.
Het gaat er om dat jij gaandeweg het traject gaat ervaren of inzien dat je een echte, soms grote, vaak ook kleine, verandering kan realiseren

Mijn opleidingen en certificeringen

Professioneel ben ik gevormd door opleidingen op het gebied van commerciële techniek en organisatiesociologie, gevolgd door het werken in het brede en mooie werkveld van Human Resources Management. Dit deed ik in verschillende organisaties: grotere, kleinere, internationaal, oudere en nieuwere, op winst gericht en op de maatschappij gericht.
Bij het Coach College de Baak heb ik de tweejarige Master Coach opleiding afgerond en modules e-coaching gevolgd. Ik ben gestart met het begeleiden van liefdeskoppels en vaders met hun zonen. Overigens leer ik daar zelf ook steeds weer in. Regelmatig ben ik deelnemer aan workshops en masterclasses op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en coaching.

 • Online specialisatie e-Coaching (Coach College de Baak)
 • Master Coach (Coach College de Baak, post HBO, 2 jaar)
 • StiR Erkend Coach Certified eCoach (ecoachregister.com)
 • Organisatiesociologie (VU Amsterdam)
 • Commerciële Techniek (Haagse Hogeschool)

Tarieven

Particulieren:
€ 130,- per uur inclusief 21% BTW

Zzp:
€ 130,- per uur exclusief 21% BTW

Zakelijk
€ 165,- per uur exclusief 21% BTW

Plan een gratis oriëntatiegesprek