Bart Jan Schrijver

Senior coach
Bart Jan Schrijver, coach, loopbaancoach, loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding

Dit is Bart Jan:
Kalm, Scherp, Warm, Onderzoekend

Doelgroep:
Mannen en vrouwen in solofuncties en specialisten die midden in het leven staan

Soorten coaching: 
Ontwikkel je Loopbaan | Ben je Eigen Leider | Levensvragen | eCoaching

Regio
Zuid Holland

Met deze vragen kun je mij terecht

Wil jij anders in je werk gaan staan: meer in balans, meer vervulling ervaren, beter in contact met wat je wilt bereiken in je werk en daarbij ook nog eens een fijnere verbinding met jezelf? Of juist een andere manier van werken, nieuwe vaardigheden leren, op een andere manier jouw uitdagingen aangaan of wil je nu echt eens die voor jouw belangrijke stap zetten?

 • Andere vragen die je misschien stelt:
 • Ik wil iets anders qua werk maar weet niet wat
 • Waar ben ik nou eigenlijk mee bezig?
 • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
 • Ik wil inzicht krijgen in mijn beperkingen en in mijn kracht
 • Hoe kan ik in goede balans zijn met mezelf als professional?
 • Ik wil nieuw gedrag aanleren
 • Hoe ga ik om met de impact van mijn werk op mijn privéleven (en andersom)?
 • Ik ben op zoek naar balans tussen mijn werk en mijn sociale (gezins-)leven

 

Plan hieronder een gratis oriëntatiegesprek om te ontdekken of jouw vraag voldoende aansluit op mijn coaching.

Dit is hoe ik werk

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw vraagstuk, kijken we of het tussen ons klikt en als dat zo is gaan we aan de slag.

In mijn rol als coach begeleid ik jou vanuit mijn nieuwsgierigheid en betrokkenheid. Voor mij ben je een mens en een professional en heb je nu behoefte om serieus aan je vraagstukken te gaan werken.

Mijn werkwijze is er op gericht om je steeds uit te nodigen naar jezelf te kijken, jezelf uit te dagen in beweging te komen en soms gewoon dingen van jezelf te accepteren. Daarbij begeleid ik jou met open vizier, met vragen, met reflectie op wat ik van jou zie en merk. Bij mij is er ruimte voor twijfel, stilte en het niet-weten. Op een voor jou passende manier begeleid ik je zodat jij kunt werken aan jouw leerbehoefte.

 

eCoaching

Bijzonder in een schriftelijk coachingstraject (eCoaching) is dat jouw leren en reflecteren plaatsvindt in je eigen werkomgeving of in je directe leefomgeving (of allebei natuurlijk), waarbij ik jou schriftelijk via e-mail begeleid. Je kunt aan de slag wanneer jij je geïnspireerd voelt, je de behoefte voelt of gewoon wanneer het jou uitkomt. Je kunt echt je tijd nemen om met jouw ontwikkeling bezig te zijn.

Hoe werkt het? Jij ontvangt van mij een bericht met een reflectie en altijd een vraag. Ook kan ik je aanvullende opdrachten toesturen. Jij antwoordt met een bericht terug en zo geven we het traject vorm. Jij kunt met mij tussendoor via Whatsapp contact hebben, mocht je een snelle vraag hebben of een inzicht willen delen. De aanpak is gestructureerd (analyse, internaliseren en toepassen). Je kunt meer succeservaringen hebben waardoor je vaker nieuw gedrag zal durven inzetten en dit duurzaam aanleren.

Na een telefonisch oriëntatiegesprek besluit je of deze manier van begeleiding iets voor je is. In dat geval spreken we van te voren af hoeveel weken het traject duurt en hoe vaak per week we contact hebben. Mijn eCoaching vindt plaats binnen MyMindSpace. Dit platform voldoet volledig aan de AVG en hierin zijn onze digitale dialogen beschermd. Je legt in MyMindSpace letterlijk jouw ontwikkeltraject vast en kan je het teruglezen als je daar behoefte aan hebt.

Plan hieronder een gratis, telefonisch oriëntatiegesprek meer te horen over eCoaching. We kijken of het tussen ons klikt en of jouw vraag voldoende aansluit op mijn eCoaching.

Mijn opleidingen en certificeringen

Professioneel ben ik gevormd door opleidingen op het gebied van commerciële techniek en organisatiesociologie, gevolgd door het werken in het brede en mooie werkveld van Human Resources Management. Dit deed ik in verschillende organisaties: grotere, kleinere, internationaal, oudere en nieuwere, op winst gericht en op de maatschappij gericht.
Bij het Coach College de Baak heb ik de tweejarige Master Coach opleiding afgerond en modules e-coaching gevolgd. Ik ben gestart met het begeleiden van liefdeskoppels en vaders met hun zonen. Overigens leer ik daar zelf ook steeds weer in. Regelmatig ben ik deelnemer aan workshops en masterclasses op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en coaching.

 • Online specialisatie e-Coaching (Coach College de Baak)
 • Master Coach (Coach College de Baak, post HBO, 2 jaar)
 • StiR Erkend Coach Certified eCoach (ecoachregister.com)
 • Organisatiesociologie (VU Amsterdam)
 • Commerciële Techniek (Haagse Hogeschool)

Tarieven

Particulieren:
€ 130,- per uur inclusief 21% BTW

Zzp:
€ 130,- per uur exclusief 21% BTW

Zakelijk
€ 165,- per uur exclusief 21% BTW

Plan een gratis oriëntatiegesprek