jouw coach in Alphen aan den RIjn

Voor iedere professional die toe is aan een volgende stap

Concreet

Aan de slag met coaching middels een-op-een gesprekken.  

Helder

Talenten, kwaliteiten en drijfveren in kaart brengen.

Doelgericht

Een nieuwe koers bepalen en doelen formuleren.

Zingevend

Betekenis en zin geven aan je werkleven.

Kies jouw coach in ALPHEN A/D RIJN

Coach alphen aan den rijn, coach dordrecht

Wij zijn Bartels Coaches

Hét bureau in Alphen aan den Rijn voor persoonlijke ontwikkeling. Als specialist in een-op-een coaching werken we sinds 2005 met veel plezier voor bedrijven, de overheid, het midden- en kleinbedrijf (mkb), zelfstandigen zonder personeel (zzp) en particulieren.

Wanneer je bij ons werk maakt van jouw carrière, dan kies je voor begeleiding door gedreven professionals met een eigen geluid. Profiteer daarom van onze voordelen: 

Coaching Alphen aan den Rijn

Kies jouw coach in Alphen aan den Rijn

Onze coaches in Alphen aan den Rijn zijn stuk voor stuk ervaren experts in hun vakgebied. Gedreven door nieuwsgierigheid zoeken zij graag de kern op van jouw vraag. Als professional beschikken zij over een eigen geluid. Je leest meer over hun achtergrond, specialisatie en aanpak in hun uitgebreide profiel. Of je plant direct een gratis oriëntatiegesprek en ontdekt zo zelf wat coaching voor jou kan betekenen.   

Rob - senior coach
John - senior coach
Paulien - senior coach
Henry - senior coach

Werkwijze

Al onze trajecten doorlopen een helder stappenplan. Wil je meer weten over onze aanpak en werkwijze, maak dan vrijblijvend kennis met onze begeleiders.

Kennismaken

We geloven dat een goede klik met een coach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons gratis kennismaken met onze coaches. In dit vrijblijvende oriëntatiegesprek leer je jouw personal coach kennen en verken je samen jouw vraag. Ook bespreek je wat je uit jouw traject wil halen en welke doelen je wil bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met het traject.

Doelen realiseren

Tijdens de begeleiding werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk- en privéleven. Jouw coach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

Resultaten borgen

In het laatste gesprek bespreek je met jouw personal coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is, kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek met jouw werkgever en onze coach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

Met welke vragen kun je terecht?

We komen regelmatig dit soort vragen tegen in onze gesprekken met cliënten:

 • Ik wil meer inspireren, hoe doe ik dat?
 • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?
 • Wat voor een leider wil ik zijn?
 • Wat zijn mijn talenten en passies?
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven?
 • Mijn stijl van communiceren is te direct, hoe kan ik dat  veranderen?
 • Ik durf geen nee te zeggen tegen mijn collega’s, wat nu?
 • Ik zoek een nieuwe baan, hoe vind ik die?
 • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Informeer gerust of coaching kan helpen bij het onderwerp dat jou op dit moment bezighoudt. 

Tarieven

Wij vinden het belangrijk dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Daarom hanteren wij een speciaal kortingstarief voor particulieren en zelfstandigen zonder personeel (zzp). Dit tarief is van toepassing wanneer je de coaching zelf financiert. Betaalt jouw werkgever de coaching, dan geldt altijd het zakelijke tarief.   

Particulier
130,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Inclusief BTW
 • Gratis oriënteren op coaching
Zzp
130-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Exclusief BTW
 • Gratis oriënteren op coaching
Zakelijk
165,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Exclusief BTW
 • Gratis oriënteren op coaching

Vergoeding particulieren

Ontwikkelbudget

(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Dit heet vaak een ontwikkelbudget. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaancoaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw ontwikkeling en employability.

Vergoeding zzp

Belastingaftrek

Voor zelfstandig ondernemers zonder personeel geldt dat loopbaancoaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Vestiging Alphen aan den Rijn

Je kunt met onze coaches afspreken in het coachhuis Alphen aan den Rijn. Wil je liever op een andere locatie afspreken, bekijk dan onze vestigingen in de buurt of zoek op vestiging

Adres
Europalaan 16
2408 BG Alphen aan den Rijn

Bereikbaarheid
Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Openbaar vervoer
Op loopafstand van de locatie bevinden zich de volgende bushaltes:

Bus 3 Station via Kerk en Zanen

Bus 380 Alphen aan den Rijn.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren bij deze locatie. 

Vestigingen in de buurt

Laan van Zuid Hoorn 60
2239 DE RIjswijk

Kanaalpark 140
2321 JV Leiden

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Wanneer ga je naar een coach?

Je kunt een coach om verschillende redenen bezoeken, afhankelijk van jouw persoonlijke doelen en uitdagingen. De meest voorkomende redenen waarom mensen een coach bezoeken zijn:

 1. Persoonlijke ontwikkeling: Je kunt een coach raadplegen als je streeft naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit kan betrekking hebben op het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, het stellen van doelen, het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden of het verkennen van jouw levensdoel.
 2. Loopbaanontwikkeling: Veel mensen zoeken de hulp van een coach om hun carrière te verbeteren. Dit kan inhouden dat ze loopbaanadvies krijgen, hun vaardigheden ontwikkelen, sollicitatiegesprekken voorbereiden of hulp krijgen bij het oplossen van werkgerelateerde problemen.
 3. Stress en emotionele problemen: Individuen die worstelen met stress, angst, depressie of andere emotionele uitdagingen kunnen baat hebben bij het raadplegen van een coach om hen te helpen omgaan met deze problemen.
 4. Relatieproblemen: Koppels kunnen naar een coach gaan om hun communicatie te verbeteren, conflicten op te lossen, of om te werken aan het versterken van hun relatie.
 5. Levensveranderingen en overgangen: Tijdens belangrijke levensveranderingen, zoals verhuizingen, pensionering, scheidingen of verlies van een dierbare, kan het nuttig zijn om begeleiding te krijgen om de overgang gemakkelijker te maken.
 
Een goede aanleiding om een coach op te zoeken kan dus zijn wanneer het (even) niet lekker loopt op je werk. Of wanneer je je afvraagt of je nog wel goed zit in jouw huidige baan. Of wanneer je moeite hebt met kiezen. Als dit je bekend in de oren klinkt, dan is het tijd om te gaan bewegen en vandaag nog werk te maken van jouw ontwikkeling. Plan een gratis oriëntatiegesprek met een coach en ontdek zelf wat coaching voor jou kan betekenen.