Loopbaancoaching Zoetermeer

 • Altijd een loopbaancoach in de buurt
 • Gratis oriënteren op loopbaancoaching
 • Kortingstarief voor particulieren
 • Kies jouw loopbaancoach in Zoetermeer

  Onze loopbaancoaches in Zoetermeer zijn gedreven professionals met een eigen geluid. Je leest meer over hun achtergrond, specialisatie en aanpak in hun uitgebreide profiel. Of je plant direct een gratis oriëntatiegesprek en ontdekt zo zelf wat coaching voor jou kan betekenen.

  Rob - senior coach
  John - senior coach
  Paulien - senior coach

  Info over loopbaancoaching

  Hieronder kun je lezen wat loopbaancoaching is en met welke vragen je terecht kunt bij onze loopbaancoaches in Zoetermeer.

  Wat is loopbaancoaching?

  Wanneer je jouw carrière eens goed onder de loep wil nemen en daarbij wel wat hulp kunt gebruiken, dan ben je bij Bartels Coaches aan het juiste adres. Als specialist in loopbaancoaching ondersteunen we sinds 2005 de ontwikkeling van mensen in organisaties. 

  Loopbaancoaching (of loopbaanbegeleiding) is bij ons een persoonlijk proces waarin je jezelf beter leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat werk je gemakkelijk af gaat en dat je je kunt ontwikkelen in jouw baan. Met onze loopbaancoaching neem je zelf weer de regie over je eigen loopbaan..

  Wil je ook ervaren wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek met een van onze loopbaancoaches in Zoetermeer.  

  Voor wie is loopbaancoaching?

  Wanneer je je afvraagt of je nog goed zit in je huidige baan, dan is dat een uitstekende aanleiding om een loopbaancoach op te zoeken. Maar ook als je het niet meer naar je zin hebt in je werk of je baan teveel energie kost, kan het slim zijn om een loopbaancoach te raadplegen. Of wanneer je meer inzicht wilt in wie je bent en wat je wilt qua werk, is een bezoek aan een loopbaancoach zinvol. 

  Een loopbaancoach kan je helpen met vragen die betrekking hebben op jouw carrière en de invulling daarvan. Je hoeft echt geen groot issue of probleem te hebben om naar een loopbaancoach te gaan. Wel is het van belang dat je bereid bent in beweging te komen, want bij loopbaancoaching werk je ook heel concreet aan het realiseren van de plannen die je in jouw traject formuleert. 

  Onze loopbaancoaching geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen.

  Met welke vragen kun je er terecht?

  Onze loopbaancoaches in Zoetermeer komen regelmatig dit soort vragen tegen in hun gesprekken met cliënten:

  • Waar krijg ik energie van, wat inspireert mij?
  • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?
  • Wat zijn mijn talenten en passies?
  • Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven aan mijn collega’s?
  • Mijn werk voelt zwaar, wat is er aan de hand?
  • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Hoe kan ik meer plezier hebben in mijn werk?
  • Ik wil iets anders maar weet niet wat, wie kan mij helpen?
  • Welke functies passen echt bij mijn talenten?
  • Ik wil voor mijzelf beginnen, hoe pak ik dat aan?
   

  Staat jouw vraag er niet tussen? Informeer gerust of loopbaancoaching kan helpen bij het onderwerp dat jou op dit moment bezighoudt. 

  Bel ons op 010 411 70 84

  Zoek je misschien iets anders?

  Een-op-een begeleiding voor iedereen die last heeft van ongezonde spanning of wil herstellen van een burnout.

  Professionele begeleiding voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan bij een andere organisatie.

  Persoonsgerichte begeleiding voor elke manager die meer invloed wil kunnen uitoefenen in zijn of haar functie.

  Wat levert loopbaancoaching op?

  Onze ervaring is dat loopbaancoaching op veel facetten invloed heeft. De voordelen van loopbaancoaching zijn:

  • Je hebt geen vraagtekens meer over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt in je werkleven omdat je zicht hebt op jouw talenten, passies en drijfveren.
  • Het is helder voor je waarom bepaalde periodes in jouw carrière leuk of juist niet leuk waren en je bent je bewust wat dat betekent voor de keuzes die je maakt in jouw loopbaan.
  • Als het gaat om werkomgeving, inhoud, organisatiecultuur, branche en collega’s weet je waar werk aan moet voldoen en heb je jouw voorkeuren op een rijtje.
  • Je weet hoe je je onderscheidend kunt presenteren op de arbeidsmarkt, want je hebt jouw pitch op orde en jouw communicatiemiddelen hierop afgestemd.
  • Je bent bevlogen en vol zelfvertrouwen omdat je je verbonden voelt met jouw drijfveren.
  • Qua energie zit het wel goed bij je want jouw werk inspireert je dagelijks.
  • Je ervaart controle omdat je zelf aan je stuur staat staat en regie voert over jouw loopbaan
   
  Ben je ook toe aan een volgende stap in jouw carrière? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek met een van onze loopbaancoaches in Zoetermeer.
   

  Dit is hoe we werken 

  Al onze loopbaantrajecten doorlopen een helder stappenplan. Wil je meer weten over onze aanpak en werkwijze, maak dan vrijblijvend kennis met onze loopbaanbegeleiders in Zoetermeer.

  Kennismaken

  We geloven dat een goede klik met een loopbaancoach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons gratis kennismaken met onze loopbaancoaches. In dit vrijblijvende oriëntatiegesprek leer je jouw loopbaancoach kennen en verken je samen jouw vraag. Ook bespreek je wat je uit jouw traject wil halen en welke doelen je wil bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met het traject.

  Doelen realiseren

  Tijdens de begeleiding werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk- en privéleven. Jouw loopbaancoach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

  Resultaten borgen

  In het laatste gesprek bespreek je met jouw loopbaancoach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is, kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek met jouw werkgever en onze loopbaancoach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

  Loopbaancoaching bij Bartels Coaches

  Concreet

  Aan de slag met jouw loopbaan middels een-op-een gesprekken.  

  Helder

  Talenten en drijfveren in kaart brengen voor een volgende loopbaanstap.

  Doelgericht

  Een nieuwe koers bepalen en inspirerende doelen formuleren.

  Zingevend

  Betekenis en zin geven aan je werkleven.

  Tarieven loopbaancoaching

  Wij vinden het belangrijk dat loopbaanbegeleiding voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Daarom hanteren wij een speciaal kortingstarief voor particulieren en zelfstandigen zonder personeel (zzp). Dit tarief is van toepassing wanneer je de loopbaancoaching zelf financiert. Betaalt jouw werkgever de loopbaancoaching, dan geldt altijd het zakelijke tarief.   

  Particulier
  125,-
  • Coachgesprek van 60 minuten
  • Inclusief BTW
  • Gratis oriënteren op coaching
  Zzp
  125,-
  • Coachgesprek van 60 minuten
  • Exclusief BTW
  • Gratis oriënteren op coaching
  Zakelijk
  155,-
  • Coachgesprek van 60 minuten
  • Exclusief BTW
  • Gratis oriënteren op coaching

  Een coachgesprek duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. Dit is afhankelijk van wat je met jouw loopbaancoach afstemt. Het is ook mogelijk om gesprekken van 120 minuten in te plannen. Een gemiddeld coachtraject bestaat bij ons uit circa 6-10 gesprekken en duurt doorgaans 2 tot 6 maanden. De duur is uiteraard afhankelijk van jouw specifieke vraag. 

  Vergoedingen 

  Vergoeding particulieren

  Ontwikkelbudget

  (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Dit heet vaak een ontwikkelbudget. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaancoaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw ontwikkeling en employability.

  Ontwikkeladvies Nederland Leert Door

  De subsidieregeling Nederland Leert Door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Voor een actueel overzicht van de mogelijkheden check je de website van de Rijksoverheid

  Vergoeding zzp

  Belastingaftrek

  Voor zelfstandig ondernemers zonder personeel geldt dat loopbaancoaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

  Veelgestelde vragen over loopbaancoaching

   
  Hoe ziet een loopbaantraject er uit?

  Loopbaancoaching is maatwerk, onze loopbaantrajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Meestal doorloop je de volgende stappen in een loopbaantraject:

  Oriëntatiegesprek

  Wanneer je contact met ons opneemt, nodigen we je uit voor een gratis oriëntatiegesprek met één van onze loopbaancoaches. In dit vrijblijvende gesprek maak je kennis met jouw loopbaancoach en bespreek je je jouw coachvraag en jouw huidige situatie op de arbeidsmarkt. Na dit gesprek ontvang je van ons een offerte met jouw persoonlijke programma.

  Zelfanalyse

  In dit onderdeel beantwoord je vragen als “Wie ben ik?” en “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. Samen met jouw loopbaancoach in Zoetermeer bekijk je wat voor type werk het beste past bij jouw karakter, jouw drijfveren en jouw persoonlijke waarden. Het is belangrijk dat werk goed aansluit bij jouw persoonlijkheid om duurzame keuzes te kunnen maken.

  Loopbaananalyse

  Vervolgens onderzoek je welke kennis en vaardigheden je al hebt en in hoeverre er nog zwaktes of valkuilen zijn waaraan je dient te werken. Tevens breng je jouw persoonlijk functioneren in kaart. Met als doel versterken van wat goed gaat en alternatieven aanreiken voor zaken en patronen die niet lekker lopen. Het persoonlijke profiel stel je op in combinatie met het inzicht dat je verkregen hebt bij de zelfanalyse. Vanuit dit oogpunt kun je samen met jouw loopbaancoach onderzoeken welke functies het beste aansluiten op dit profiel. Hierdoor kun je een geschikte baan vinden of kun je je richten op doorgroei binnen jouw huidige organisatie.

  Individuele begeleiding

  De individuele gesprekken met je loopbaancoach lopen als rode draad door het traject. Elke 2 weken heb je een gesprek met je begeleider op onze locatie bij je in de buurt. Onze loopbaancoaches luisteren, sparren, adviseren en sturen bij waar nodig. De loopbaancoaching in Zoetermeer richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag.

   

  Hoe kies ik de juiste loopbaanbegeleider in Zoetermeer?

  We geloven dat een goede klik met een loopbaancoach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de loopbaancoach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste loopbaancoach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 411 70 84. We helpen je graag verder.

   
  Waar kan ik afspreken met mijn loopbaancoach in Zoetermeer?

  Jouw loopbaancoach (en alle anderen trouwens ook) is werkzaam in het Coachhuis Zoetermeer.

  Adres
  Bredewater 26
  2715 CA  Zoetermeer

   
  Hoe lang duurt een gesprek?

  Een gesprek duurt gemiddeld 60 minuten tot 90 minuten. Dit is afhankelijk van wat je met jouw loopbaancoach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 120 minuten in te plannen.

   
  Hoe lang duurt een loopbaantraject?

  Een gemiddeld loopbaantraject bestaat bij ons uit circa 6-8 gesprekken en duurt 3 tot 4 maanden. De duur is uiteraard afhankelijk van jouw specifieke vraag.

   
  Ik wil graag loopbaancoaching aanvragen voor een medewerker, kan dit bij Bartels Coaches?

  Dat is zeker mogelijk. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 411 70 84. We helpen je graag verder.

  Vind een loopbaancoach bij je in de buurt

  Onze loopbaancoaches zijn werkzaam in Utrecht, Rotterdam, Den Haag en circa 20 andere grote steden in Nederland.

  Loading...