Coaching Dordrecht

Individuele coaching in Dordrecht voor iedereen die zich wil heroriënteren op zijn loopbaan of verder wil ontwikkelen

Professionele begeleiding in Dordrecht voor iedereen die (noodgedwongen) op zoek is naar een nieuwe baan.

Persoonsgerichte coaching in Dordrecht voor elke manager die meer invloed wil kunnen uitoefenen in zijn of haar functie.

Kies jouw coach in Dordrecht

Onze coaches in Dordrecht zijn gedreven professionals met een eigen geluid. Je kunt gratis kennismaken met een beschikbare coach en zo ontdekken wat coaching in Dordrecht voor jou kan betekenen.

John - senior coach

Dit is John: Enthousiast,  Analytisch, Betrokken, Zorgvuldig.

Doelgroep: Zoekers, Solistische professionals, Managers en Leidinggevenden.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Leiderschap Coaching, Stress en Burnout Coaching, Lifecoaching.

Regio: Landelijk
Rob - senior coach

Dit is Rob: Spontaan, Expressief, Direct, Resultaatgericht.

Doelgroepen: Perfectionisten, Pleasers, Mid-career professionals, Managers en Sensitieven.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Leiderschap Coaching, Stress en Burnout Coaching, Lifecoaching.

Regio: Landelijk  

Coaching in Dordrecht

Wanneer je iets met coaching in Dordrecht zoekt, dan ben je bij Bartels Coaches aan het juiste adres. Als specialist in 1-op-1 coaching ondersteunen we al ruim 16 jaar de persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties.

Coaching is bij ons een persoonlijk ontwikkelingsproces waarmee je duurzame veranderingen in werk en leven kunt realiseren. In dit proces nemen jij en jouw coach beiden verantwoordelijkheid. Je krijgt nieuwe inzichten door te reflecteren op onderwerpen. En je leert deze nieuwe inzichten te integreren in jouw houding en gedrag. Hierdoor bereik je makkelijker je doelen.  

Wanneer ga je naar een coach?

Als het (even) niet lekker loopt in je werk kan coaching uitkomst bieden. Of wanneer je je afvraagt of je nog wel goed zit in jouw baan. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld stress ervaart of herstellende bent van een burnout. Dit soort onderwerpen komen regelmatig aan bod in de zes soorten coaching die we bieden. Onze coaching is geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen. 

Met welke vragen kun je terecht?

Met dit soort vragen kun je onder andere terecht bij onze coaches in Dordrecht:

Dit is hoe we werken

Kennismaken

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met een coach naar keuze. In dit vrijblijvende gesprek leer je jouw coach kennen en verken je samen jouw coachvraag. Ook bespreek je wat je uit jouw coachtraject wilt halen en welke doelen je wilt bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

Doelen realiseren

Tijdens de coaching werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk en leven. Jouw coach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

Evalueren & borgen

In het laatste gesprek bespreek je met jouw coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek tussen opdrachtgever, coachee en coach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

Tarieven

Wij vinden het belangrijk dat coaching in Dordrecht voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Daarom hanteren wij een speciaal kortingstarief voor particulieren en ZZP’ers. Dit tarief is van toepassing wanneer je de coaching helemaal vanuit jouw eigen (private) middelen financiert. Voor bedrijven en instellingen geldt altijd het zakelijke tarief.   

Particulier

125,- per uur inclusief BTW
  •  

ZZP

125,- per uur exclusief BTW
  •  

Zakelijk

155,- per uur exclusief BTW
  •  

Vergoedingen

Vergoeding particulieren

Ontwikkelbudget

(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Dit heet een vaak een ontwikkelbudget. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan bijvoorbeeld leiderschap coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw ontwikkeling en employability.

Ontwikkeladvies Nederland Leert Door

De subsidieregeling Nederland Leert Door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Voor een actueel overzicht van de mogelijkheden check je de website van de Rijksoverheid. 

Vergoeding zzp’er

Belastingaftrek

Voor zelfstandig ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een coachtraject er uit?

Coaching is maatwerk, onze trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Samen met jouw coach in Dordrect stel je een traject samen dat aansluit op jouw vragen en doelen. Je doorloopt bij ons meestal wel een drietal stappen:

1. Oriëntatiegesprek

Je kunt bij ons vrijblijvend kennismaken met een beschikbare coach in Dordrecht. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

2. Traject

Tijdens jouw coachtraject werk je aan jouw doelen en competenties door middel van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten.  Onze coaches luisteren, sparren, adviseren en sturen bij waar nodig. De begeleiding richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag.

3. Afsluiting

In het laatste gesprek bekijk je met je coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat.

Hoe kies ik de juiste coach in Dordrecht?

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? We staan graag voor je klaar!

Hoe lang duurt een gesprek?

Een gesprek duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 2 uur in te plannen.

Vind een coach bij je in de buurt

Loading...