Loopbaancoach Dordrecht

Heb je het gevoel dat jouw talenten en kwaliteiten in je huidige baan onvoldoende tot hun recht komen? Of wil je een volgende stap maken en jezelf verder ontwikkelen en groeien in je carrière of ondernemerschap? Of vraag je je wel eens af waar je nu eigenlijk staat in je loopbaan? Onze loopbaancoaches in Dordrecht helpen je graag verder.

Hoe ziet een traject er uit?

Loopbaancoaching is altijd maatwerk, de trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Onze loopbaantrajecten kennen wel een aantal vaste elementen. Zo ga je eerst samen met jouw loopbaancoach de diepte in. Wie ben je? En wat kan je? Wat wil je? En wat zijn je drijfveren, je talenten en jouw diepe verlangens? Wat houdt je tegen? En wat is er voor nodig om jouw doelen te bereiken? Zo kom je op gestructureerde wijze tot je jouw eigen aanbod waarmee je je kunt presenteren aan jouw omgeving. Onder persoonlijke begeleiding van jouw coach ga je jouw visie ook daadwerkelijk uitdragen. Je versterkt communicatieve en netwerkvaardigheden en krijgt toegang tot ons brede netwerk. Hierdoor vind je snel goede ingangen die je verder helpen in jouw oriëntatie.

Persoonlijke effectiviteit

Tijdens jouw loopbaanoriëntatie werk je ook aan het verbeteren van jouw persoonlijke effectiviteit. Zodat je stevig in je schoenen staat en met zelfvertrouwen de regie kunt nemen over jouw eigen loopbaan!  

Zoek je een slimme route om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis gesprek met één van onze beschikbare coaches.

Dienstverlening loopbaancoach Dordrecht

Loopbaan Scan
28%
Loopbaan Advies
38%
Loopbaan Ontwikkeling
34%

Snel naar

Ontmoet onze loopbaancoaches in Dordrecht

 • Rob Bartels

  Loopbaancoach - Outplacement Coach

 • John Jamin

  Loopbaancoach - Outplacement Coach

coach Rotterdam, coaching Rotterdam, coach Utrecht, coaching Utrecht, coach Eindhoven, coaching Eindhoven, coach Alphen aan den Rijn, coaching Alphen aan den Rijn, coach Capelle aan den IJssel

Rob Bartels

Loopbaancoach - Outplacement Coach

loobbaacsoch

CSS
coach breda, coaching breda, loopbaancoach breda, loopbaancoaching breda, coach dordrecht, coaching dordrecht, loopbaancoachdordrecht, loopbaancoaching dordrecht, coach bergen op zoom, coaching bergen op zoom, loopbaancoach bergen op zoom, loopbaancoaching bergen op zoom, coach roosendaal, coaching roosendaal, loopbaancoach roosendaal, loopbaancoaching roosendaal, coach barendrecht, coaching barendrecht, loopbaancoach Barendrecht, loopbaancoaching Barendrecht

John Jamin

Loopbaancoach - Outplacement Coach

Waarom een coach van Bartels Coaches?

Gratis oriënteren

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze.

Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Hierdoor hopen wij je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het vinden van de juiste coach. Zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

In 3 stappen maak je hiernaast heel eenvoudig een afspraak met een  beschikbare loopbaancoach Dordrecht.

 1. Kies jouw voorkeurslocatie
 2. Kies voor een gratis oriëntatiegesprek
 3. Kijk in de agenda van jouw coach en plan eenvoudig een oriënterend gesprek
 

Wil je liever geholpen worden bij het vinden van de juiste loopbaancoach Dordrecht?

We staan graag voor je klaar!  Telefoon: 010 411 70 84

Locatie Dordrecht

Coaching Dordrecht

Bezoekadres
Burgemeester de Raadtsingel 93c – 3311 JG Dordrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur.

Bereikbaarheid
Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen voor het kantoor.

Contact
Email: info@bartelscoaches.nl

Agenda

1. Loopbaan Scan

Onze Loopbaan Scan is een kort inhoudelijk programma waarin thema’s rond werk aan bod komen. Zit ik nog op de juiste plek? Sluit mijn baan nog voldoende aan op mijn talenten? Doe ik nog de juiste dingen in mijn werk? 

Vragen die aan bod komen:

 • Wat zijn.mijn talenten en drijfveren en hoe verhouden die zich tot werk?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Hoe liggen mijn prioriteiten in mijn werk?
 • Wat gaat mij makkelijk af en wil ik verder ontwikkelen?
 

De meeste organisaties zijn continu in verandering. Functies veranderen daardoor ook. Af en toe even stilstaan en bepalen of je nog het juiste pad bewandelt kan daarom van belang zijn. De Loopbaan Scan helpt daarbij. Het stimuleert je  en wordt afgesloten met een concreet plan van aanpak waarmee je daadwerkelijk stappen kunt gaan zetten in je carrière. 

Tarief loopbaancoaching Den Haag

Particulier: € 115,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 145,- per uur exclusief 21% BTW

2. Loopbaan Advies

Wanneer je behoefte hebt om iets langer stil te staan bij jezelf en bij je werk, dan biedt het product Loopbaan Advies voor jou uitkomst. In dit 3 maanden programma doorloop je allerlei aspecten rondom werk en leven. Je brengt je passies, drijfveren, kwaliteiten en waarden in kaart. Ook verricht je onderzoek naar jouw persoonlijkheid, beroepsactiviteiten en -interessen, competenties en capaciteiten en natuurlijk hoe je deze wilt inzetten in je werk en leven.

Ontdekken wie je bent en wat je wilt in relatie tot werk is een proces van reflecteren en inzichten verwerven. Wanneer je weet wie je bent, ontdekt waar je goed in bent en wat je wilt, kun je ook een goede inschatting maken van jouw koers, binnen of buiten de organisatie. Onze coaches ondersteunen je intensief in dit proces met gerichte 1-op-1 coaching, oefeningen, testen en moderne online tools..

Na afloop van het programma::

 • Weet je wat jouw talenten, passies en drijfveren zijn?
 • Heb je zicht op kwaliteiten, capaciteiten, competenties en passende beroepsactiviteiten en interesses
 • Weet je wat voor jou belangrijke waarden zijn in werk en leven
 • Kun je aangeven In welke functies en culturen jij het beste uit de verf komt
 • Kun je de elementen benoemen die passen bij je persoonlijkheid en je werkelijk wilt in werk en leven
 •  

 

Tarief loopbaancoaching Den Haag

Particulier: € 115,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 145,- per uur exclusief 21% BTW

3. Loopbaan Ontwikkeling

Als het in je werk niet lekker loopt of je zelfs even vastloopt, is een enkel Loopbaan Advies vaak niet voldoende. Er is meer aan de hand. Waar loop je tegenaan? Hoe kan je dat veranderen en wat betekent dat voor jouw huidige werk? In ons product Loopbaan Ontwikkeling kijken we naast het het werkgerelateerde deel ook nadrukkelijk naar jouw functioneren. Met als doel versterken van wat goed gaat en alternatieven aanreiken voor zaken en patronen die niet lekker lopen. Dit programma gaat dus nog een stap verder dan het product Loopbaan Advies..

Onderwerpen die in Loopbaan Ontwikkeling tevens aan bod komen:

 • Reflecteren op eigen aandeel in communicatie
 • Inzicht verwerven in overtuigingen en opvattingen
 • Grenzen stellen en verleggen
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Verantwoordelijkheid nemen
 

De coaching in dit programma richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag. Je krijgt huiswerkopdracht en oefeningen mee die aansluiten op de besproken onderwerpen en praktijksituaties.

Tarief loopbaancoaching Den Haag

Particulier: € 115,- per uur inclusief 21% BTW

Zakelijk: € 145,- per uur exclusief 21% BTW

Informatie over coaching

Coaching is een persoonlijk proces waarin je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je echt wenst. 

Een coachtraject bestaat uit:
1. Bewustwording en persoonlijke groei
2. Het vergroten van zelfvertrouwen
3. Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Als het (even) niet lekker loopt in je werk of je belemmeringen ervaart in je huidige baan of twijfelt of je wel het juiste beroep hebt gekozen, kan coaching uitkomst bieden. Met de hulp van een coach (her-)ontdek je wat je werkelijk wilt in relatie tot werk en leer je hoe je je doelen kunt bereiken.

Praktisch aan de slag

Coaching is geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen. 

Met deze en andere vragen kun je terecht bij onze coaches:

 • – Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
 • – Ik wil voor mijzelf beginnen, hoe pak ik dat aan?
 • – Welke functies en rollen sluiten goed aan op mijn talenten en voorkeuren?
 • – Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee in werk?
 • – Hoe kan ik mijzelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan?
 • – Wat zijn mijn talenten en drijfveren?
 • – Ik wil iets anders maar ik weet niet wat, wie kan mij helpen?

Maatwerk

Coaching is maatwerk, de trajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Samen met jouw coach stel je een traject samen dat aansluit op jouw vragen en ontwikkeldoelen.

Het oriëntatiegesprek

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met de coaching.

Het coachtraject

Tijdens jouw coachtraject werk je aan jouw doelen en competenties door middel van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. Bij loopbaancoaching ga je vaak eerst de diepte in.

Wie ben je? En wat kan je? Wat wil je? En wat zijn je drijfveren, je talenten en jouw diepe verlangens? Wat houdt je tegen? En wat is er voor nodig om jouw doelen te bereiken? Zo kom je op gestructureerde wijze tot je jouw eigen aanbod waarmee je je kunt presenteren. .

Onder persoonlijke begeleiding van jouw coach ga je jouw visie ook daadwerkelijk uitdragen. Je versterkt communicatieve en netwerkvaardigheden, verbetert jouw persoonlijke effectiviteit en krijgt toegang tot ons brede netwerk. Zodat je stevig in je schoenen staat en met zelfvertrouwen de regie kunt nemen over jouw eigen loopbaan!

De afsluiting

In het laatste gesprek bekijk je met je coach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject. Wanneer er behoefte is kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat.    

We geloven dat een goede klik tussen coachee en coach één van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de coach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste coach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? Bel naar 010 411 70 84, we staan graag voor je klaar!

Ons kortingstarief voor particulieren bedraagt € 115,-  per uur inclusief BTW. De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als scholingskosten bij jouw aangifte inkomstenbelasting. Zie hiervoor de website van de belastingdienst.

Ons zakelijke tarief voor coaching bedraagt € 145,-  per uur exclusief BTW.

Een coachgesprek duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van wat je met jouw coach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 2 uur in te plannen. 

Afhankelijk van jouw vraag kun je rekening houden met 6-10 gesprekken. Meestal spreek je eens per 2-3 weken af met je coach.. 

Wij werken onder andere voor:

coach dordrecht
Allianz
coach Alphen aan den rijn
Loading...