Loopbaancoaching Nijmegen

Voor iedere professional die toe is aan een volgende carrièrestap 

Concreet

Aan de slag met coaching middels een-op-een gesprekken.  

Helder

Talenten, kwaliteiten en drijfveren in kaart brengen.

Doelgericht

Een nieuwe koers bepalen en doelen formuleren.

Zingevend

Betekenis en zin geven aan je werkleven.

Kies jouw coach in Nijmegen

coaching voor medewerkers

Jouw loopbaancoach in Nijmegen

heroriënteren op werk, baan of studie

Wanneer je jouw carrière eens goed onder de loep wil nemen en daarbij wel wat hulp kunt gebruiken, dan ben je bij Bartels Coaches aan het juiste adres. Als specialist in loopbaancoaching ondersteunen we sinds 2005 de ontwikkeling van mensen in organisaties. 

Loopbaancoaching (of loopbaanbegeleiding) is bij ons een persoonlijk proces waarin je jezelf beter leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat werk je gemakkelijk af gaat en dat je je kunt ontwikkelen. 

Onze loopbaancoaches in Nijmegen helpen je ontdekken hoe je verder wilt in je werkleven en hoe je dit het beste kunt realiseren.  

Herken jij jezelf hierin?

Als een van bovenstaande situaties je bekend in de oren klinkt, is het tijd om te gaan bewegen en vandaag nog werk te maken van jouw carrière. Plan een gratis oriëntatiegesprek met een loopbaancoach en ontdek zelf wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen. 

Coach John, coaching, loopbaancoaching

Met welke vragen kun je terecht?

Onze loopbaanadviseurs in Nijmegen weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een carrière. Dit soort vragen komen zij regelmatig tegen in hun gesprekken met cliënten:

 • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?
 • Wat zijn mijn talenten en passies? 
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven aan mijn collega’s?
 • Mijn werk voelt zwaar, wat is er aan de hand?
 • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
 • Ik wil iets anders maar weet niet wat, wie kan mij helpen?
 • Welke functies passen echt bij mijn talenten?
 • Ik wil voor mijzelf beginnen, hoe pak ik dat aan?
 

Staat jouw vraag er niet tussen? Informeer gerust of loopbaancoaching kan helpen bij het onderwerp dat jou op dit moment bezighoudt. Loopbaancoaching is bij ons geschikt voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen. 

Werkwijze

Al onze loopbaantrajecten doorlopen een helder stappenplan. Wil je meer weten over onze aanpak en werkwijze of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar. 

Kennismaken

We geloven dat een goede klik met een loopbaancoach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons gratis kennismaken met onze loopbaancoaches. In dit vrijblijvende oriëntatiegesprek leer je jouw loopbaancoach kennen en verken je samen jouw vraag. Ook bespreek je wat je uit jouw traject wil halen en welke doelen je wil bereiken. Aan het eind van jouw oriëntatiegesprek stem je af of het voldoende klikt. Als dit zo is, kun je vaak direct starten met het traject.

Doelen realiseren

Tijdens de begeleiding werk je gestructureerd aan het realiseren van jouw doelen. Je vergroot jouw zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in jouw denken, handelen en voelen. Ook werk je aan het (beter) benutten van jouw potentieel. Dit zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties waardoor je effectief kunt werken. Je onderzoekt wat je belemmert in het volledig benutten van jouw potentieel en leert tot slot hoe je meer regie kunt voeren in werk- en privéleven. Jouw loopbaancoach luistert, spart, adviseert en stuurt waar nodig bij.

Resultaten borgen

In het laatste gesprek bespreek je met jouw loopbaancoach in hoeverre jouw doelen zijn behaald. Ook kijk je terug op het verloop van jouw traject en bespreek je hoe resultaten het beste worden geborgd. Wanneer er behoefte is, kun je nog een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde periode om samen te bespreken hoe het tegen die tijd gaat. Bij zakelijke trajecten wordt altijd een driegesprek met jouw werkgever en onze loopbaancoach ingepland om de resultaten te evalueren en te borgen.

Kies je loopbaancoach in Nijmegen

Onze loopbaancoaches in Nijmegen zijn stuk voor stuk ervaren experts in hun vakgebied. Gedreven door nieuwsgierigheid zoeken zij graag de kern op van jouw vraag. Als professional beschikken zij over een eigen geluid. Je leest meer over hun achtergrond, specialisatie en aanpak in hun uitgebreide profiel. Of je plant direct een gratis oriëntatiegesprek en ontdekt zo zelf wat coaching voor jou kan betekenen.   

Rob - senior loopbaancoach

Tarieven

Wij vinden het belangrijk dat loopbaancoaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Daarom hanteren wij een speciaal kortingstarief voor particulieren en zelfstandigen zonder personeel (zzp). Dit tarief is van toepassing wanneer je de loopbaancoaching zelf financiert. Betaalt jouw werkgever de loopbaancoaching, dan geldt altijd het zakelijke tarief.   

Particulier
130,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Inclusief BTW
 • Gratis oriënteren op loopbaancoaching
Zzp
130,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Exclusief BTW
 • Gratis oriënteren op loopbaancoaching
Zakelijk
165,-
 • Coachgesprek van 60 minuten
 • Exclusief BTW
 • Gratis oriënteren op loopbaancoaching

Vestiging Nijmegen

Je kunt met onze coaches afspreken in het coachhuis Nijmegen. Wil je liever op een andere locatie afspreken, bekijk dan onze vestigingen in de buurt of zoek op vestiging

Adres
Kerkenbos 1037
6546 BB  Nijmegen

Bereikbaarheid
Deze locatie is goed bereikbaar vanaf de A73

Openbaar vervoer
Op ongeveer 10 minuten loopafstand kun je bus 2 nemen. Deze gaat richting Lindenholt-West / Maartenskliniek. 

Parkeren
Je kunt gratis parkeren bij deze locatie. 

Vestigingen in de buurt

Emmastraat 24 a

6881 SV Velp

Wat levert loopbaancoaching je op?

Onze ervaring is dat loopbaancoaching op veel facetten invloed heeft. De voordelen van loopbaancoaching zijn:

 • Je hebt geen vraagtekens meer over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt in je werkleven omdat je zicht hebt op jouw talenten en drijfveren.
 • Het is helder voor je waarom bepaalde periodes in jouw carrière leuk of juist niet leuk waren en je bent je bewust wat dat betekent voor de keuzes die je nu maakt in jouw loopbaan.
 • Als het gaat om werkomgeving, inhoud, organisatiecultuur, branche en collega’s weet je waar werk aan moet voldoen en heb je jouw voorkeuren op een rijtje.
 • Je weet hoe je je onderscheidend kunt presenteren op de arbeidsmarkt, want je hebt jouw pitch op orde en jouw communicatiemiddelen hierop afgestemd.
 • Je bent bevlogen en vol zelfvertrouwen omdat je je verbonden voelt met jouw drijfveren.
 • Qua energie zit het wel goed bij je want jouw werk inspireert je dagelijks.
 • Je ervaart controle omdat je zelf aan je stuur staat en regie voert over jouw loopbaan
 
Ben je ook toe aan een volgende stap in jouw carrière? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek met een van onze loopbaancoaches
Video afspelen

Veelgestelde vragen over loopbaancoaching

 
Hoe ziet een loopbaantraject er uit?

Loopbaancoaching is maatwerk, onze loopbaantrajecten zien er dus voor iedereen anders uit. Meestal doorloop je de volgende stappen in een loopbaantraject:

Oriëntatiegesprek

Wanneer je contact met ons opneemt, nodigen we je uit voor een gratis oriëntatiegesprek met één van onze loopbaancoaches. In dit vrijblijvende gesprek maak je kennis met jouw loopbaancoach en bespreek je je jouw coachvraag en jouw huidige situatie op de arbeidsmarkt. Na dit gesprek ontvang je van ons een offerte met jouw persoonlijke programma.

Zelfanalyse

In dit onderdeel beantwoord je vragen als “Wie ben ik?” en “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. Samen met jouw loopbaancoach in Nijmegen bekijk je wat voor type werk het beste past bij jouw karakter, jouw drijfveren en jouw persoonlijke waarden. Het is belangrijk dat werk goed aansluit bij jouw persoonlijkheid om duurzame keuzes te kunnen maken.

Loopbaananalyse

Vervolgens onderzoek je welke kennis en vaardigheden je al hebt en in hoeverre er nog zwaktes of valkuilen zijn waaraan je dient te werken. Tevens breng je jouw persoonlijk functioneren in kaart. Met als doel versterken van wat goed gaat en alternatieven aanreiken voor zaken en patronen die niet lekker lopen. Het persoonlijke profiel stel je op in combinatie met het inzicht dat je verkregen hebt bij de zelfanalyse. Vanuit dit oogpunt kun je samen met jouw loopbaancoach onderzoeken welke functies het beste aansluiten op dit profiel. Hierdoor kun je een geschikte baan vinden of kun je je richten op doorgroei binnen jouw huidige organisatie.

Individuele begeleiding

De individuele gesprekken met je loopbaancoach lopen als rode draad door het traject. Elke 2 weken heb je een gesprek met je begeleider op onze locatie bij je in de buurt. Onze loopbaancoaches luisteren, sparren, adviseren en sturen bij waar nodig. De loopbaancoaching in Dordrecht richt zich op bewustwording en integratie in houding en gedrag.

 

Hoe kies ik de juiste loopbaanbegeleider in Nijmegen?

We geloven dat een goede klik met een loopbaancoach een van de belangrijkste factoren is binnen een coachtraject. Daarom kun je bij ons vrijblijvend kennismaken met de loopbaancoach van jouw keuze. Mocht je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaren, dan bieden we je de mogelijkheid om een nieuw oriëntatiegesprek in te plannen. Zodat je met de juiste loopbaancoach kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je liever geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 085 060 9036. We helpen je graag verder.

 
Waar kan ik afspreken met mijn loopbaancoach in Nijmegen?

Jouw loopbaancoach (en alle anderen trouwens ook) is werkzaam in het Coachhuis Nijmegen.

Adres
Kerkenbos 1037
6546 BB  Nijmegen

 
Hoe lang duurt een gesprek?

Een gesprek duurt gemiddeld 60 minuten tot 90 minuten. Dit is afhankelijk van wat je met jouw loopbaancoach afstemt. Het is mogelijk om gesprekken van 120 minuten in te plannen.

 
Hoe lang duurt een loopbaantraject?

Een gemiddeld loopbaantraject bestaat bij ons uit circa 6-8 gesprekken en duurt 3 tot 4 maanden. De duur is uiteraard afhankelijk van jouw specifieke vraag.

 
Ik wil graag loopbaancoaching aanvragen voor een medewerker, kan dit bij Bartels Coaches?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 085 060 9036. We helpen je graag verder.c

Coaching voor jou