Pia Peltzer

Senior coach
Pia Peltzer, coach, loopbaancoach

Dit is Pia: 
Warm, Betrokken, Respectvol, Liefdevol en confronterend waar nodig.

Doelgroep:
Managers en iedereen die een zetje kan gebruiken om te komen waar hij of zij wil zijn.

Soorten coaching: 
Loopbaancoaching, Outplacement, Leiderschap Coaching, Stress en burnout coaching, Lifecoaching.

Regio: 
Utrecht

Met deze vragen kun je bij mij terecht

Al jarenlang ontmoet ik bijzondere mensen, met ieder zijn of haar eigen rugzak. En ieders rugzak bepaalt hoe iemand zich ontwikkelt. Soms kan dit je dwarszitten om vooruit te komen.
Bereid te zijn naar jezelf te kijken, te luisteren en te voelen vormen de basis om aan de ontwikkeling van je persoonlijkheid te werken.

Geestelijk en lichamelijk weer op je oude niveau komen, lekker in je vel zitten, je weer tevreden voelen en weer energie hebben. Je hebt de stress of burnout blijkbaar even nodig om tot nieuwe inzichten te komen.

Misschien hoor je jezelf ook wel eens zeggen:  ”Wat doe ik met de rest van mijn leven?” “Wil ik dit tot aan mijn pensioen?” Ik zou wel wat anders willen, maar ik durf niet”, of  “ik weet niet wat”.

Het leven zit vol keuzes maken. Loopbaan of outplacement is keuzes maken, maak ze! Ik geef je wel de spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’.

Dit is hoe ik werk

Vaak wordt mij gevraagd: “Hoe coach jij?” En dat vind ik een lastige vraag om te beantwoorden, want ik coach vanuit mijn intuïtie. Mijn rugzak zit vol met interventies, methodes, en ik haal uit mijn rugzak wat op dat moment voor jou nodig is.

Het valt niet mee om een coach te zoeken die bij jou past. Ik vind het vooral belangrijk dat jij je lekker voelt bij mij, dat er een sfeer van veiligheid en vertrouwen is. En dat kan je alleen maar ontdekken door een uurtje met mij een kop koffie te drinken of te wandelen.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels dat loopbaan en privéleven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als (loopbaan)coach schroom ik dan ook niet om naar beide gebieden te kijken. En altijd op basis van gelijkwaardigheid.

Mijn opleidingen en certificeringen

  • Dynamisch Fasenmodel/Stress en burn-out
  • Lichaamswerk
  • Loopbaan- en persoonlijkheidstesten
  • Vertrouwenspersoon
  • Familieopstellingen
  • Trainer Mindfulness
  • Motivational Interviewing
  • NLP, Master Advanced, Time Line Therapy™
  • School voor Coaching

Tarieven

Particulieren:
€ 125,- per uur inclusief 21% BTW

Zzp:
€ 125,- per uur exclusief 21% BTW

Zakelijk
€ 155,- per uur exclusief 21% BTW

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Loading...