Talenten Motivatie Analyse

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) helpt je om het beste uit jezelf te halen. De analyse is objectief en ontwikkelingsgericht. Je krijgt inzicht in jouw talenten, sterke punten, drijfveren, interesses en je gedrag.  

Inhoud
De TMA brengt 22 talenten in beeld. Het unieke van een TMA is dat er dwarsverbanden worden gelegd tussen de verschillende talenten. Op basis van deze combinaties worden uitspraken gedaan over de wijze waarop de mix van talenten tot specifiek (functioneel) gedrag leidt. De 22 talenten worden als volgt gegroepeerd en gerapporteerd: emotionele balans, motieven, sociale talenten, beïnvloedende talenten, leidinggevende talenten en organisatorische talenten

De analyse is ontwikkeld door EhrmVision in Utrecht. Het is een psychologische en psychometrisch systeem dat uitgaat van een persoonlijke blauwdruk om het (toekomstige) functionele gedrag van mensen te kunnen inschatten.

Bartels Coaches is gecertificeerd TMA-expert en heeft de beschikking over een eigen portal om de analyses aan te bieden.

Werkwijze
De analyse bestaat uit een online test met 312 vragen. Je kan de analyse overal invullen waar een computer met internetaansluiting aanwezig is: op je werk, thuis of op kantoor van Bartels Coaches. De resultaten van de analyse worden nij ons op kantoor besproken. Je krijgt vooraf inzage in het rapport. De nabespreking duurt ongeveer 1,5 uur en is bedoeld om de resultaten te toetsen en waar nodig te nuanceren. Na het gesprek worden eventuele aanvullingen en opmerkingen in het rapport verwerkt.