Rob Bartels

Achtergrond
Ik heb een achtergrond in marketing, communicatie en management. In 1993 startte ik mijn professionele loopbaan als zelfstandig ondernemer. Ik organiseerde ruim zeven jaar business events en leerde in die tijd hoe je de zintuigen van mensen kunt prikkelen. Van 1999 tot 2005 heb ik diverse marketing- en leidinggevende functies vervuld in het bedrijfsleven.

Motivatie
Na een periode van persoonlijke confrontaties wilde ik leren hoe ik mijn 'binnenkant' beter kon afstemmen op mijn 'buitenkant'. Ik heb daarvoor de 3½ jarige opleiding coaching & counseling gevolgd aan het Europees Instituut/De Baak. In 2005 was ik klaar voor het ‘echte werk'. Ik zei mijn vaste baan vaarwel om te gaan doen wat mij gelukkig maakt en waar ik goed in ben: mensen prikkelen en motiveren om zelf vorm te geven aan leven en werk. 

Talent
Ik sta optimistisch, energiek en enthousiast in het leven. Hierdoor geloof ik iedereen vanuit persoonlijke kracht zijn loopbaan kan sturen. De zoektocht naar wie je bent en wat je echt wilt, brengt je dichter bij de baan die werkelijk bij je past. Een baan die je plezier en energie geeft. Humor is mijn kracht en die gebruik ik veel om te relativeren of beweging te creëren.

Aanpak
In het eerste gesprek bepalen we samen of het tussen ons voldoende klikt. Tijdens onze gesprekken leer je jezelf beter kennen en begrijpen en word je aangespoord tot actie en nieuw gedrag. In mijn rol als coach spiegel ik je gedachten en handelen. Ik probeer lijnen te ontdekken in je verhaal en zoek graag de kern op, ook als dat wel eens pijnlijk of confronterend is. In mijn werk maak ik veel gebruik van mijn intuïtie en inlevingsvermogen. Uiteindelijk gaat het er ook bij coaching om dat je jezelf leert accepteren en keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn.

Resultaat
Je zult meer zelfvertrouwen ervaren, makkelijker (werk-)relaties aangaan en helder kunnen communiceren over wie je bent, wat je drijft en wat je echt wilt.

Wil je me persoonlijk ontmoeten?
Bel 010 411 70 84 voor een oriënterend gesprek of reageer via het contactformulier.