Pim Koenen

Achtergrond
Ik heb een academische opleiding op het gebied van (international) management en ben gespecialiseerd in mens- en organisatieontwikkeling. Dit vanuit diverse invalshoeken; psychologisch, sociaal-emotioneel en economisch. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in intuïtieve ontwikkeling en lichaamswerk. Al deze kennis, inzichten en vaardigheden zet ik in voor het begeleiden van organisaties, groepen en individuen naar bezieling en flow. Dit doe ik als zelfstandig ondernemer.

Motivatie
In mijn vele management en adviesfuncties kwam ik veel gebrek aan bezieling en angst tegen in organisaties. Dit deed mensen en organisaties geen goed; zoveel verspilde energie en geluk. Ik ben mij gaan verdiepen hoe het anders zou kunnen en kwam daarbij uit op flow en synchroniciteit, ofwel hoe komt de bezieling en zingeving terug. Van verdeel en heers naar verbinding, van overwinnen naar gezamenlijk winnen.

Talent
Ik heb het vermogen mensen werkelijk te ontmoeten, zonder oordeel. Dit opent de weg via bewustwording, naar bezieling en flow. Mensen voelen zich door mij daadwerkelijk gezien in wie ze werkelijk zijn, een thuiskomen. Dit talent komt zowel goed tot uiting in groepen als individuele sessies. Daarnaast weet ik een goede balans te houden tussen structuur en spontaniteit.

Aanpak
Ik benader mensen en organisaties vanuit mijn intuïtie. Alle kennis schakel ik uit om het wezen van de mens of de organisatie daadwerkelijk te kunnen ontmoeten. De ‘ontdekking’ van  het authentieke wezen is het kompas om te komen tot een gedrag, een levenswijze die daar naadloos op aansluit. Ofwel werken aan persoonlijk leiderschap, de regisseur zijn van je leven. Het benutten van de menselijk talenten van bewustzijn, geweten, creatieve verbeelding en de onafhankelijk wil.

Resultaat
Zelfbewuste, bezielde organisaties en mensen. Gewoon jezelf kunnen zijn en het vermogen je te kunnen verbinden met anderen. Het ontwikkelen van innerlijke rust, leren luisteren naar je innerlijke stem en het openstaan voor de kleine en grote wonderen van het leven.

Wil je me persoonlijk ontmoeten?
Bel 010 411 70 84 voor een oriënterend gesprek of reageer via het contactformulier.