John Jamin

Achtergrond
Ik heb een achtergrond in de journalistiek, PR en voorlichting, ICT en management. Door het schrijven van handleidingen voor geautomatiseerde systemen, ben ik per ‘toeval’, in de ICT branche terecht gekomen. Binnen het werkgebied ICT ben ik ook trainingen gaan geven. Gaandeweg is de focus verschoven naar het persoonlijk begeleiden en het ontwikkelen van mensen. Ik heb vele rollen vervuld binnen diverse organisaties (profit en non profit), zoals adviseur, projectleider, recruiter, manager en coach.

Motivatie
Door mijn kennis en ervaring met het begeleiden van mensen is het mij duidelijk geworden dat iedereen een vorm van kwetsbaarheid kent. Het is mijn drijfveer om deze kwetsbaarheid volledig positief te benutten en in te zetten. Om op die manier te bereiken dat mensen zich kunnen verbinden met hun innerlijke kern. Want als mensen leven vanuit hun kern dan stralen ze en staan onbevangen en vitaal in het leven om alle dagelijkse uitdagingen in het werk en gezin aan te gaan. Dat wens ik iedereen toe.

Talent
Ik kan goed luisteren naar mensen, en samen met hen een analyse maken waar zij zijn en waar zij naar toe willen. Daarbij kan ik mensen motiveren en enthousiasmeren. Tijdens de begeleiding ontstaat er gezamenlijke energie, die mensen in beweging brengt. Het is mooi mensen te helpen hun eigen kracht te laten (her-) ontdekken. Ik ben betrokken en zorgvuldig. Voor mij zijn basiswoorden; open, eerlijk, humor en betrouwbaar. Ik stel mij open voor alle mensen met hun visie en ideeën.

Aanpak
Tijdens een kennismakingsgesprek is het belangrijk dat er een “klik” is. Vanuit die “klik” gaan wij samenwerken. In mijn begeleiding loop ik meestal één stapje achter je. Soms kom ik naast je lopen. En als het nodig is ga ik voor je lopen, om je de weg te wijzen. In de begeleiding luister ik naar je, ik observeer je en geef je dit terug. Ik geef je terug welke “ik” ik waarneem. Van hier uit gaan werken aan jouw behoeften en wensen om een verandering in je gedrag te verankeren. Je te verbinden met je innerlijke kern. Als je verbonden bent met je kern, dan ga je stralen en sta je onbevangen en veerkrachtig in het leven. Daarbij is vertrouwen, veiligheid, zelfwerkzaamheid belangrijk. Veranderen kost energie en kan confronterend zijn.

Resultaat
Na afloop van mijn begeleiding voel je je meer verbonden met je kern. Je weet beter waar je kwaliteiten liggen en wat je echt wilt in je werk en in je privé leven. Je hebt inzichtelijk wat je doelen zijn en hoe je deze kunt bereiken. Hoe je jouw kwaliteiten kunt inzetten om je te profileren. Je ervaart minder stress in je werk en kunt meer genieten van behaalde successen. Je kunt er 100 procent zijn voor je naasten, zelfs in combinatie met een drukke baan.

Wil je me persoonlijk ontmoeten?
Bel 010 411 70 84 voor een oriënterend gesprek of reageer via het contactformulier.