Jeroen Lodewijks

Achtergrond
Sinds mijn studie economie aan de Erasmus Universiteit ben ik werkzaam als ondernemer. Midden jaren ’90 startte ik als mede-eigenaar van een studenten uitzendbureau. Eind jaren negentig vervolgde ik mijn loopbaan als manager projecten bij een vastgoedfirma om vervolgens in de jaren 2002 tot 2010 als directeur/ eigenaar van een detacheringsbureau (gericht op de zorg- en bouwsector) te werken. De afgelopen tweeënhalf  jaar heb ik mijn kennis en expertise gebruikt als senior adviseur op HRM gebied. 

Motivatie
Na een zware periode van ziekte volgde een herbezinning op wie ik ben en wat ik zoek in het leven. Ik benader het leven nu relativerend en positief, als een nieuwe kracht. Niets is immers vanzelfsprekend.

Talent
Als adviseur in hart en nieren en gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van verschillende bedrijven is mijn focus van meet af aan gericht op kennis, kwaliteit, service, maatwerk en het bereiken van organisatiegeluk.

Aanpak
Mijn positie in opdrachten kenmerkt zich door een veelheid aan verantwoordelijkheden, waarbij specifieke kennis van een marktsegment, het opereren als een sparringpartner, actief netwerken en commerciële daadkracht niet van elkaar te scheiden zijn.

Resultaat
Hoor, zie en voel kansen en voel je in staat deze om te zetten naar resultaat, rendement en voldoening.

Wil je me persoonlijk ontmoeten?
Bel 010 411 70 84 voor een oriënterend gesprek of reageer via het contactformulier.