Iet Mans

Achtergrond
Ik startte mijn loopbaan in 1985 in mijn praktijk voor natuur therapieën. In 2000 heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig coach, counselor en trainer. Mijn achtergrond heeft mij ertoe gebracht dat in mijn huidige werk mijn uitgangspunt het lichaam is. Momenteel ben ik naast mijn werk voor Bartels Coaches en mijn eigen praktijk, tevens werkzaam als trainer bij het Europees Instituut De Baak en mede-eigenaar van De Alchemist, een opleidingsinstituut voor het werken met lichaamstaal.

Motivatie
In mijn werk is mijn motto: “Je lichaam is je instrument.” Door gebruik te maken van diverse methodes uit oosterse en westerse stromingen, leer ik je luisteren naar je lichaamssignalen. Door het doen van lichaamsgerichte interventies, ontstaat er verbinding met jezelf. En wat levert dat op? De regie over je eigen leven! Ieder mens is uniek en ieder mens heeft potentie. Het is wat het is en dat is OK!

Talent
In mijn manier van werken ben ik de mier: er IN kruipen en het los kriebelen zijn mijn kernkwaliteiten. Mieren zijn geduldig, bouwers en actieve lieden met veel gemeenschapszin, die willen bijdragen aan het welzijn van het grotere geheel. Ze zijn tevreden wanneer hun dromen werkelijkheid worden en zijn er zeker van dat ze, als hetgeen ze oorspronkelijk wilden hebben uitverkocht is, ze iets zullen vinden dat even goed of beter is. Vertrouwen dat het universum zorg voor je zal dragen, ligt hieraan ten grondslag.

Aanpak
Het belangrijkste binnen een traject is dat er vertrouwen en verbinding is tussen de klant en mij. Dat onderzoeken we samen in een intake gesprek. Tijdens de daaropvolgende gesprekken werk ik praktisch en resultaatgericht. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, ervaringen, valkuilen en eigenaardigheden. Ieder komt op zijn eigen moment tot inzicht of verandering. Daarin ondersteun ik op een open, resolute en humorvolle manier. Het werk zelf wordt door jou gedaan. Pas als inzichten uit jezelf komen, zijn ze van jou en zul je er eerder actie op ondernemen.

Resultaat
Je zult verbinding krijgen tussen hoofd, hart en instinct. Authentiek en zelfbewust in het leven staan. Je weet hulpbronnen aan te boren. Je herkent je lichaamssignalen en handelt hiernaar. Je leert je hart te volgen.

Wil je me persoonlijk ontmoeten?
Bel 010 411 70 84 voor een oriënterend gesprek of reageer via het contactformulier.